Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
423
Utgivningsdatum
2020-03-27
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Lundquist, Alexandra (form)
Dimensioner
210 x 140 x 24 mm
Vikt
510 g
SAB
Hc
ISBN
9789178851737
Basen-X (häftad)

Basen-X

Häftad Svenska, 2020-03-27
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Människor med extremt skilda bakgrunder tvingas fly för sina liv i det kaos som råder efter samhällets totala kollaps. Laglösheten härjar fritt och brist på mat och ordning skapar mänskliga monster.
Med en yacht flyr 16 personer från fastlandets fasor men snart möts de av nya faror som ingen av dem ens kunnat drömma om. Räddningen kommer samtidigt som vädrets makter definitivt inte är på deras sida.
Världens förändring går i en rasande takt, invasiva arter gör sig skrämmande påminda och effekten av värmen visar sig allt tydligare. Tornados och jordbävning är bara några av de förändringar som ställer till problem.
När nya människor ansluter till ön börjar grupperingar bildas och allt handlar om att leva eller dö. Men ön har ett mörkt förflutet och det döljer sig okända krafter i öns inre.
Hemska upptäckter om vad som försiggått på basen görs nere i bunkern och frågorna hopar sig kring de skuggvarelser som härjar kring städerna. Bunkerns hemligheter visar sig mycket hemskare än någon av dem kunde föreställt sig och skuggvarelserna kanske får sin förklaring.
Bortom horisonten och utanför öbornas kännedom tar en ny kraft form i kölvattnet av kollapsen. Den nya ordningen eller eliten som de kallar sig försöker återuppbygga landet med okonventionella och icke demokratiska medel. Frågan är vad som är det största hotet?

Basen X är fortsättning på Johnny Apell och Tanja Christenssons första bok HAN.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Basen-X
  2. +
  3. Han

De som köpt den här boken har ofta också köpt Han av Johnny Apell, Tanja Christensson (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Han

    Johnny Apell, Tanja Christensson

    Slutet kom inte som de flesta hade förväntat sig, inga massförstörelsevapen eller ens utomjordingar krävdes för att få bukt med jordens överbefolkning. I en värld av kollaps tog de uråldriga krafterna form och kampen mellan ondska och godhet blev ...