Pojken med ärren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-05-13
Förlag
Visto förlag
Illustratör/Fotograf
Mikael Jondalen
ISBN
9789178851942
Pojken med ärren (e-bok)

Pojken med ärren (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2020-05-13
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kroppen spänns instinktivt. Pojken vet vad som väntar, är bekant med det onda. Han kniper ihop ögonen när den brännande hettan från den första dövande snärten landar på skinkan. Spärrar upp ögonen, drar djupt efter andan och spänner sig allt han förmår för att stålsätta sig inför smärtan från nästa vinande rapp. Med knuten näve gnuggar han sina svidande ögon. Viskar, lågt, så att modern inte ska höra: Du lovade att hjälpa mig. Var är du?

Robert arbetar som pedagog på en förskola. I hans grupp går femårige Ahmed. En förtrolig relation växer fram mellan dem båda, och när pojken berättar att han blir slagen av sin mamma beslutar sig Robert för att agera något som ska visa sig vara förenat med allvarliga risker.

Snart står det klart att de övergrepp som Ahmed utsätts för bara är toppen på ett enormt isberg. Under ytan döljer sig en mörk historia, präglad av saknad, längtan, sorg, skam och grov brottslighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marcus Eklund

  • Utgiven på låtsas - dömd på riktigt

    Marcus Eklund

    Alex Björk blir utom sig av lycka när hans debutroman, efter år av slit och otaliga refuseringar, till slut blir antagen. Det dröjer dock inte länge förrän glädjen övergår i ilska och frustration. Alex känner sig lurad på sina pengar, förd bakom l...