Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2020-10-08
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Lundquist, Alexandra (form)
Illustratör/Fotograf
Ida Andersson
Dimensioner
228 x 180 x 10 mm
Vikt
350 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178852680

Jakten på den försvunna mamman

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-10-08
233
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Ella är 7 år och oftast väldigt glad, men inte idag. Idag är hon ledsen. Hennes mamma har åkt iväg för att jobba och ska vara borta jättelänge. Då bestämmer sig Ella för att leta reda på mamma.

I ett spännande äventyr färdas hon genom djungel, grottor och hav för att till slut hamna i en stor stad. Men hur ska hon kunna hitta mamma bland alla dessa människor? Kanske är det eldslukerskan på tivolit som ger den avgörande ledtråden.

Den här boken tar med barn, som stundtals saknar sin eller sina föräldrar, på ett spännande äventyr för att få tiden att gå fortare. Efter varje kapitel finns även tips på aktiviteter och lekar för att främja barnens kreativitet, läs- och leklust.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jakten på den försvunna mamman
 2. +
 3. Läs : boken för dig som vill börja läsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs : boken för dig som vill börja läsa av Katarina Kuick (inbunden).

Köp båda 2 för 432 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jakten på den försvunna mamman. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande bok med fina bilder!

  Ibland får jag barnböcker att recensera och eftersom mina egna barn är vuxna och mitt barnbarn fortfarande för liten så tar jag hjälp av mina vänner och deras barn. I detta fallet är det Julia, snart 9 år, som har läst.

  Jakten på den försvunna mamman är en spännande bok där Ella, 7 år, tar med sitt gosedjur Otto för att leta upp Ellas mamma, som är iväg och jobbar långt bort. Ella och Otto får vara med om massor av äventyr när de letar i bl.a. skogen, en grotta och på cirkus.
  Läs hela recensionen

 2. Bra första kapitelbok med färgglada bilder
  eftermiddagste.se, 24 mars 2021

  Denna bok var lättläst och med sin stora tydliga text kan det mycket väl läsas av barn som börjat läsa kapitelböcker själva. Och den spännande berättelsen som tar en vidare tillsammans med aktiviteterna som man kan göra i slutet av vare kapitel är denna bok riktigt rolig och öppnar upp också för aktiviteter även efter att man läst klart.
  Boken är fin med alla färgglada bilder som finns på alla uppslag vilket gör att den går bra att läsa som första kapitelbok för yngre barn. Den går allde... Läs hela recensionen

 3. Fin och detaljrik bok som öppnar för samtal

  Philip 8 år:
  Mamma läste Jakten på den försvunna mamman. Det är jättefina illustrationer i boken och många saker att titta på och prata om. Jag vet inte om det är en bilderbok eller kapitelbok. Det är lika många bilder som i en bilderbok men den känns nästan som en kapitelbok med massor av bilder för att det är mycket text.

  Boken handlar om Ella. Hon är 7 år och hennes mamma ska å... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner