Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2022-08-02
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
210 x 145 x 19 mm
Vikt
365 g
SAB
Hc
ISBN
9789178858408

Livet på distans

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-08-02
199
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En pandemi vänder upp och ner på tillvaron och det mesta ska ske på distans. Det blir en utmaning, men det dyker även upp oväntade möjligheter.

Anders, ensamstående tvåbarnspappa, stortrivs med att få mer tid över både för sig själv och barnen. Den tilldragande Mimmi får honom att öppna upp sig. Men vem är hon egentligen? Och är han redo för en relation?

Annika, nybliven chef, brottas med det dåliga samvetet att inte räcka till för medarbetarna på distans. När sedan hennes gamla pappa blir sjuk ställs allt på sin spets. Orkar hon fortsätta som chef?

Jenny, den duktiga tjejen som vill ha kontroll på tillvaron, trivs inte alls med att ha ett hemmakontor i sin prydliga lägenhet. Kollegan David dyker upp och finns där när det känns svajigt hemma med Emil. Men vad vill hon egentligen med sitt liv?

Martina, en nyanställd ung ekonom, är partyprinsessan som inte räknat med att hennes nya jobb ska innebära att sitta ensam hemma i sin lilla enrummare och arbeta. Vågar hon bryta upp för en dröm om att leva livet?

Livet på distans är en feelgood-roman och en fristående uppföljare till romanen Värket. Här får vi återse några av personerna och följa hur deras liv förändras när de tvingas ställa om till hemmakontor och leva livet på distans
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livet på distans
 2. +
 3. Värket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Värket av Katarina Lundholm (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Livet på distans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pandemi-feelgood
  Marias bokhylla, 9 november 2023

  3,5/5

  När en pandemi kommer och vänder upp och ner på tillvaron hos många, blir det en utmaning att få livet att fungera när det mesta ska göras på distans. Problem men också möjligheter dyker upp för Anders, Annika, Jenny och Martina som alla har olika yrkesroller, livssituationer och personligheter.

  Pandemilitteratur, kan det vara en genre som kommit efter covid-19? I så fall passar Livet på distans perfekt in på det. Boken är en fristående fortsättning på Värket och funge... Läs hela recensionen

 2. Hög igenkänning för alla som jobba på distans unde
  @i_min_bokhylla (instagram), 29 september 2022

  Livet på distans är en härlig feelgood läsning samt en fristående uppföljare till boken Värket. Vi får återse några av personerna från kontoret och följa hur deras liv förändras när de tvingas ställa om till hemmakontor och leva livet på distans.

  För alla som jobbat på distans de senaste åren finns det en hel del igenkänning. Katarina Lundholm skriver lika träffsäkert som i sin första bok, det är både roligt, välskrivet och lättläst. Karaktärerna känns levande, äkta o trovärdiga och ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katarina Lundholm