Förundrans-effekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till. Forskning, fakta och stora upplevelser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2020-05-29
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Förundran
Medarbetare
Söderberg, Li (form)
ISBN
9789178871124
Förundrans-effekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till. Forskning, fakta och stora upplevelser (inbunden)

Förundrans-effekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till. Forskning, fakta och stora upplevelser

Inbunden Svenska, 2020-05-29
179
Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer.

Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg skriver om förundran utifrån den nya, spännande och banbrytande forskning som idag sker på området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förundrans-effekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till. Forskning, fakta och stora upplevelser
  2. +
  3. Närmare naturen : vetenskap och vetskap om varför vi mår bra därute

De som köpt den här boken har ofta också köpt Närmare naturen : vetenskap och vetskap om varf... av Åsa Ottosson, Mats Ottosson (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Förundrans-effekten : om allt ifrån solne...