Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2020-05-29
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Förundran
Medarbetare
Söderberg, Li (form)
Dimensioner
217 x 157 x 19 mm
Vikt
459 g
SAB
Dok
ISBN
9789178871124
Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser (inbunden)

Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser

(18 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-05-29
229
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser Kan levereras innan julafton
Finns även som
Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer.

Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg skriver om förundran utifrån den nya, spännande och banbrytande forskning som idag sker på området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser
 2. +
 3. Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångar... av Katrin Sandberg, Sara Hammarkrantz (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Förundranseffekten : om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till - forskning, fakta och stora upplevelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fina funderingar om förundran!

  En bok att läsa lite då och då i.
  Boken ger dig en aha upplevelse om att lära sig att upptäcka det man upplever nästan varje dag.
  Öppna sina sinnen och njut av livet.

 2. Fantastisk bok
  susanne jonsson, 10 september 2020

  En bok som verkligen rekommenderas. Den här boken borde läsas av alla. Man ser verkligen världen mer positivt och blir gladare som människa. Boken lär en att uppskatta sin omgivning.

 3. Insiktsfullt och berikande
  Christopher, 2 september 2020

  Tänk att det är så svårt att totalt hänge sig åt en soluppgång. Med Saras och Katrins hjälp får man bättre förståelse kring vilka positiva effekter förundran kan ge, men bokens vackra formuleringar, fina grafik och tilltalande budskap skapar också lusten att öka sin förundransdos, både i det lilla i vardagen och med större upplevelser. Det hade till exempel inte varit dumt att se en jorduppgång från rymden.
  Jag rekommenderar starkt Förundrans-effekten till alla som vill leva livet med fl... Läs hela recensionen

 4. Aha-upplevelser
  Betsy K, 11 augusti 2020

  Fascinerande om vad känslor av förundran ger för effekter! Skriven på ett sätt som gör att boken är lätt att till sig. Detta nya forskningsområde blir lättillgängligt genom bokens upplägg. Bra tips att ta med sig.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna