Ingår i kampanjer:
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2021-10-12
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Wilsson, Eva (form) / Weibull, Lennart (foto)
Dimensioner
248 x 176 x 25 mm
Vikt
802 g
SAB
Qcaa,Qcabc
ISBN
9789178872954
Middagskompassen : Naturskyddsföreningens hållbara och klimatsmarta kokbok (inbunden)

Middagskompassen : Naturskyddsföreningens hållbara och klimatsmarta kokbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-10-12

Slutsåld

Bästa möjliga maten för oss och vår planet - hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet. Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta. Tillsammans med Naturskyddsföreningen har de skrivit en matbok som ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren: God mat för planeten, god mat för dig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Middagskompassen : Naturskyddsföreningens hållbara och klimatsmarta kokbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nja ...
    Cecilia, 26 juli 2022

    Ser inte att jag kommer att laga ett enda recept i den här tyvärr. De flesta för krångliga och med massa olika ingredienser. De vegetariska saknar ofta proteinkälla och det är kanske okej om man äter en del kött andra dagar men jag gör inte det så då funkar det inte så bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna