Hettan i december (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (266.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hettan (del 1)
Inläsare
Ester Karlsson
Utgivningsdatum
2020-02-11
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789179010584

Hettan i december Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-11

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Omvälvande erotiskt triangeldrama om frihet, sex och passion. Den bisexuella Sanna lever livet fullt ut och tänker inte låta sig hindras av kärlek. David är medelklasshipstern som borde veta bättre än att låta sig förföras av någon som hon. Tv-producenten Helena har länge låtit jobb gå före relationer. Under ett par intensiva vintermånader börjar alla tre ifrågasätta sina liv. Sannas heta sexlekar är som en drog, ett beroende som eskalerar och får världar att kantra. Frågan är vart begäret och passionen kommer att leda dem? "Hettan i december" är en beroendeframkallande berättelse om ett ångande ménage a trois.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hettan i december. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Här snackar vi erotik på hög nivå!

    Wow, vilken bok! När man lyssnar på den är det många tankar som rör sig i huvudet. Förbjudna tankar, sådana som man inte pratar om men som många säkert tänker. Men kanske är det så att vi skulle må bra av att leva lite mer som Sanna, att våga släppa loss sina innersta och mest förbjudna tankar, att våga ge sig hän?

    Boken innehåller väldigt många sexscener men det är väl så det ska vara i en erotisk novell. Trots att de är väldigt detaljerade tycker jag ändå att de beskrivs på ett fin... Läs hela recensionen

  2. En erotisk berättelse med mycket fokus på sex
    veronicas_bok_bak_liv, 28 februari 2020

    Jag fick möjlighet att lyssna på denna bok genom BonnierBookery och det är första gången jag läser en erotisk berättelse, visst har jag läst böcker som innehåller sex som t ex serien "Femtio nyanser". Jag är på inget sätt pryd eller känslig för att läsa eller prata om sex, utan jag är väldigt öppen och frispråkig. Den här boken handlar om Sanna, David och Helena som lever livet fullt ut i frihet, sex och passion och det leder till ett omvälvande triangeldrama. Jag vet inte vad jag hade förvän... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner