I rättvisans blod (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden i Österbotten (del 1)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2021-01-26
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179039295
I rättvisans blod (ljudbok)

I rättvisans blod Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-26

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En tidig morgon i slutet av november hittas en småbarns-mamma död ute på sin gård i Oravais. Allt tyder på att hon har blivit mördad. Kriminalkonstapel Mija Wadö och hennes kollegor på Österbottens polisinrättning blir tilldelade fallet. Snabbt riktas misstankarna mot kvinnans man, en ökänd hustrumisshandlare.
När ytterligare en kvinna i samma ålder kort därpå hittas mördad är Mija och hennes kollegor inte längre säkra på att de gripit rätt man.
Ledtrådarna är få och polisen saknar ett tydligt motiv.
Står fler offer på tur? Vad har de till synes olika kvinnorna gemensamt? Och kommer Mija och hennes kollegor hinna fånga gärningsmannen innan han slår till igen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I rättvisans blod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 8 december 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, I rättvisans blod, av den finlandsvenska författaren Nilla Kjellsdotter, är den första boken i en planerad bokserie. Jag råkade läsa den andra boken först, som heter Flickan i stenparken, och den tyckte jag var mycket bra. Och det tyckte jag även om den här första boken i serien. Spännande, välskriven och bra miljöer och karaktärer. Så jag kan varmt rekommendera båda böckerna, och jag kommer att följa serien i framtiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nilla Kjellsdotter