Busters öron (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Eva Röse
Speltid
720m
Utgivningsdatum
2006-09-01
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Röse, Eva (inläsare)
Dimensioner
135 x 130 x 35 mm
Vikt
440 g
Antal komponenter
11 CD
SAB
Hc/LC
ISBN
9789179534950
Busters öron (cd-bok)

Busters öron

CD-bok Svenska, 2006-09-01
289
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Eva har i alla år vårdat sina rosor, medveten om att relationer till blommor kan vara enklare än relationer till familjen ... När hon på sin 56-årsdag får en dagbok börjar hon på nätterna skriva om en värld hon gjort allt för att glömma. Anekdoterna om livet på västkusten överskuggas snart av berättelserna om Evas barn- och ungdomstid. År med en vacker men självcentrerad och komplicerad mamma, vars beteende gör Evas uppväxt till ett helvete. Redan vid sju års ålder fattar Eva ett beslut. Hon ska bli den som överlever. I kärleken till en brittisk officer kan hon ett tag tro på att försoning är möjlig. Men den slutgiltiga uppgörelsen med mamman är till sist oundviklig. Nu, fyrtio år senare, riskerar allt att avslöjas på grund av en olycklig slump. Och de gamla såren, liksom rosenbuskarna, rivs upp på nytt. Busters öron handlar om kärlek, förtroende och svek. Ett starkt och omskakande relationsdrama och en bitterljuv kärlekshistoria.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Busters öron
  2. +
  3. Brutna ben och brustna hjärtan - en alldeles omöjlig jul

De som köpt den här boken har ofta också köpt Brutna ben och brustna hjärtan - en alldeles om... av Maria Ernestam (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Ernestam

Övrig information

Eva har i alla år vårdat sina rosor, medveten om att relationer till blommor kan vara enklare än relationer till familjen... När hon på sin 56-årsdag får en dagbok börjar hon på nätterna skriva om en värld hon gjort allt för att glömma. Anekdoterna om livet på västkusten överskuggas snart av berättelserna om Evas barn- och ungdomstid. År med en vacker men självcentrerad och komplicerad mamma, vars beteende gör Evas uppväxt till ett helvete. Redan vid sju års ålder fattar Eva ett beslut. Hon ska bli den som överlever. I kärleken till en brittisk officer kan hon ett tag tro på att försoning är möjlig. Men den slutgiltiga uppgörelsen med mamman är till sist oundviklig. Nu, fyrtio år senare, riskerar allt att avslöjas på grund av en olycklig slump. Och de gamla såren, liksom rosenbuskarna, rivs upp på nytt. Busters öron handlar om kärlek, förtroende och svek. Ett starkt och omskakande relationsdrama och en bitterljuv kärlekshistoria.