Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2021-04-16
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
236 x 164 x 21 mm
Vikt
504 g
SAB
Dokb
ISBN
9789179651039
Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant (inbunden)

Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2021-04-16
249
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I en värld som alltmer jagar ytlig popularitet och status har vi tappat bort en av våra verkliga mänskliga superkrafter: omtycktheten. Vi har allt att vinna på att återta den.

Forskningen visar entydigt att omtyckthet har stora positiva effekter på många områden i våra liv. Äkta, grundad omtyckthet bidrar till att öka vårt välmående, den förbättrar vår hälsa och leder många gångar till större framgångar i till exempel arbetslivet. Omtyckthetens positiva effekter gäller även för chefer och ledare och deras organisationer, företag och varumärken.

Frågan är vad vi måste göra för att hitta tillbaka till eller förstärka den? Svaret är paradoxalt nog: inte mycket. För att utveckla den naturliga omtycktheten ska vi nämligen göra mindre och vara mer genom att öva upp en ökad medvetenhet.

I Omtyckt visar professorn Lars-Johan Åge hur vi uppnår detta.

Lars-Johan Åge är professor och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Han har arbetat med FBI:s gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati personer som vet att dra nytta av omtyckthetens kraft. Med sina djupa kunskaper och erfarenheter från dessa områden har han nu skrivit den första svenska handboken i hur vi kan uppnå äkta omtyckthet.

 

"Omtyckt är en faktaspäckad och välskriven bok med många vardagliga exempel som levandegör teorin. Den vänder sig till en bred läsekrets med intresse för forskning." BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Uppbyggd som en rubik's cube
  Vanderhill , 16 februari 2022

  Boken är uppbyggd som en rubik's cube svårt att hänga med. Det har gjort att jag fastnat i mina anteckningar och i samma kapitel. Sedan bestämde att läsa igenom utan att anteckna.

 2. Nja
  Mimmi, 20 januari 2022

  Hade svårt att fastna i boken. Tycker det var för mycket påhittade termer, i vad jag såg det som, försök att framstå som en pionjär inom "omtycktheten". Jag kanske är ute och cyklar, men fick ingen bra feeling bara.

 3. Intressant så här långt
  -, 30 juni 2021

  Vill läsa långsamt för att hinna reflektera och ta till mig det som skrivs ordentligt. Bra med lite olika exempel i löptexten ger mer förståelse då

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lars-Johan Åge