Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2021-04-16
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
236 x 164 x 21 mm
Vikt
504 g
SAB
Dokb
ISBN
9789179651039
Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant (inbunden)

Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant

Inbunden Svenska, 2021-04-16
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I en värld som alltmer jagar ytlig popularitet och status har vi tappat bort en av våra verkliga mänskliga superkrafter: omtycktheten. Vi har allt att vinna på att återta den.

Forskningen visar entydigt att omtyckthet har stora positiva effekter på många områden i våra liv. Äkta, grundad omtyckthet bidrar till att öka vårt välmående, den förbättrar vår hälsa och leder många gångar till större framgångar i till exempel arbetslivet. Omtyckthetens positiva effekter gäller även för chefer och ledare och deras organisationer, företag och varumärken.

Frågan är vad vi måste göra för att hitta tillbaka till eller förstärka den? Svaret är paradoxalt nog: inte mycket. För att utveckla den naturliga omtycktheten ska vi nämligen göra mindre och vara mer genom att öva upp en ökad medvetenhet.

I Omtyckt visar professorn Lars-Johan Åge hur vi uppnår detta.

Lars-Johan Åge är professor och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Han har arbetat med FBI:s gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati personer som vet att dra nytta av omtyckthetens kraft. Med sina djupa kunskaper och erfarenheter från dessa områden har han nu skrivit den första svenska handboken i hur vi kan uppnå äkta omtyckthet.

 

"Omtyckt är en faktaspäckad och välskriven bok med många vardagliga exempel som levandegör teorin. Den vänder sig till en bred läsekrets med intresse för forskning." BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant
  2. +
  3. Återhämtningsguiden : må bra trots stress och press

De som köpt den här boken har ofta också köpt Återhämtningsguiden : må bra trots stress och p... av Niclas Almén (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars-Johan Åge