Omtyckt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2021-04-25
Förlag
Volante
ISBN
9789179651046
Omtyckt (e-bok)

Omtyckt E-bok

Superkraften i att vara äkta, positiv och relevant

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-04-25
219
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
I en värld som alltmer jagar ytlig popularitet och status har vi tappat bort en av våra verkliga mänskliga superkrafter: omtycktheten. Vi har allt att vinna på att återta den.

Forskningen visar entydigt att omtyckthet har stora positiva effekter på många områden i våra liv. Äkta, grundad omtyckthet bidrar till att öka vårt välmående, den förbättrar vår hälsa och leder många gångar till större framgångar i till exempel arbetslivet. Omtyckthetens positiva effekter gäller även för chefer och ledare ? och deras organisationer, företag och varumärken.

Frågan är vad vi måste göra för att hitta tillbaka till eller förstärka den? Svaret är paradoxalt nog: inte mycket. För att utveckla den naturliga omtycktheten ska vi nämligen göra mindre och vara mer genom att öva upp en ökad medvetenhet. I Omtyckt visar professor Lars-Johan Åge hur vi alla kan uppnår detta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åge Lars-Johan

  • Happy Happy

    Åge Lars-Johan

    Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Vi kallar det att komma överens, och det är målet med varje förhandling ? både i yrkeslivet och privat. I Happy Happy skriver Handelsforskare...

  • Konsten att göra affärer

    Åge Lars-Johan, Holmgren Per-Erik

    Vad är det egentligen som händer när vi gör en affär? År 2009 lanserade Lars-Johan Åge den första vetenskapliga teorin om konsten att göra affärer genom avhandlingen Business Manoeuvring ? A Grounded Theory of Complex Selling Processes. I den här ...