Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Serie
Hugo (del 5)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2020-10-14
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Mia Nilsson
Dimensioner
266 x 200 x 10 mm
Vikt
333 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179751463

Kramsnö och nöttjuvar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-10-14
147
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    32
Visa alla 1 format & utgåvor
Tjuvar i skogen!

Hugo, världens snällaste krokodil, måste hjälpa till att fånga skurken som stjäl nötter ur Ekorrens vinterförråd. Men hur Hugo och vännerna än försöker med olika fällor så går tjuven fri varenda gång. Det här blir en riktigt klurig nöt att knäcka!

"Hugo - Kramsnö och nöttjuvar" är Mia Nilssons femte bok om den vänliga krokodilen Hugo, som älskar att baka. Läs också "Hugo - Elak, blodtörstig och jättefarlig?", "Hugo - Vilken cirkus!", "Hugo - Äntligen semester!" Och "Hugo - Gapa stort". Böckerna om Hugo är fyllda av humor, tänkvärdheter, roliga äventyr och mumsiga kakor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kramsnö och nöttjuvar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul och fin bok med många detaljer

    Philip 8 år:
    Vi har läst Hugo Kramsnö & nöttjuvar. Det är en ganska rolig bilderbok. Det är vinter i boken och krokodilen Hugo som det handlar om tycker om att vara inne. De har en snögubbetävling och det tycker Hugo är roligt. Han har en kompis som är ekorre. Någon har stulit dens nötter. De gör en fälla. Bävern och Björnen väcks när de sover av fällan och vill hjälpa till att fånga tjuven. Det är roligt när de förstår vem som är tjuven. Sen bygger de snögubbar. Bilderna är jättefina. Ja... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mia Nilsson