Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Koll på
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
49
Utgivningsdatum
2020-08-10
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Ann-Charlotte Ekensten
Originaltitel
Kunstig intelligens
SAB
uPud
ISBN
9789179870638
Koll på AI (inbunden)

Koll på AI

Inbunden Svenska, 2020-08-10
165
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Datorer med artificiell intelligens, AI, är tränade att härma människors sätt att lära sig saker och ta beslut. AI har utvecklats för att det kan hjälpa oss att hitta sjukdomar, stötta soldater i krig, hjälpa oss i vardagen och mycket annat praktiskt eller roligt. Men AI-system kan vara farliga om de används på fel sätt. En del tror att vi redan år 2045 har skapat en dator som är lika smart som alla mänskliga hjärnor tillsammans. Det kan låta skrämmande.

Våra faktaböcker är enormt populära bland läsare och förmedlare. Nu presenterar vi en ny faktaserie, "Koll på", som ger utrymme för lite längre och mer djupgående fakta än i våra övriga faktaserier. Böckerna är rikligt illustrerade i färg och svartvitt. Svåra ord förklaras i marginalen, faktarutor ger extra och roliga fakta. Böckerna har innehållsförteckning och register. De här böckerna är lämpliga att använda både i undervisning, som bredvidläsning i skolan och för dem som gärna läser lättlästa faktaböcker. Serien är framtagen för högstadiet men passar också väl för äldre läsare, liksom för de läsare som vill ta steget från böckerna i serien "Fakta om ..." till en lite större utmaning

Boken finns även som e-bok, som digital ljudbok och som Daisy.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Koll på AI
  2. +
  3. Allt om artificiell intelligens AI

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt om artificiell intelligens AI av William Potter (inbunden).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »