Vågbrytarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (249.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vågbrytarna (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-06-14
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180001526
Vågbrytarna (ljudbok)

Vågbrytarna Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-06-14

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Linn Walter, juridikstudent och författare, har gjort sig känd som debattör i feministiska frågor. Sedan flera år tillbaka befinner sig hennes pappa, Carl Walter, på Säters rättspsykiatriska klinik, dömd för grov kvinnofridskränkning och mordförsök på Linns mamma. En dag nås hon av beskedet att Carl anses vara frisk och ska släppas fri.

Samtidigt flödar hoten och hatet mot Linn på nätet. När någon tar steget vidare och börjar närma sig henne i verkliga livet blir rädslan alltmer påtaglig. Är det bara ett vanligt nättroll eller är det hennes pappa som på något sätt är ute efter hämnd? Det var ju hon som ringde 112 den där kvällen för så många år sedan då mamma nästan dog.

"Vågbrytarna" är första delen i Caroline Grimwalkers serie med samma namn - en andlöst spännande trilogi med rejäl feministisk punch. Tre kvinnor binds samman i en oväntad vänskap av det faktum att de alla är offer för mäns våld. Vad händer när kvinnorna till sist får nog och gemensamt bestämmer sig för att ge tillbaka?

Caroline Grimwalker debuterade som författare 2008 med den hyllade självbiografiska romanen "Champagneflickan" och har sedan dess gett ut en mängd böcker inom olika genrer. Hon har fått mycket uppmärksamhet för sina skräck- och fantasyberättelser och blivit utnämnd till Sveriges "skräckdrottning". Hon arbetar även som kursledare, skrivcoach, lektör och spökskrivare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vågbrytarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 15 juli 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst ett par böcker tidigare av Caroline Grimwalker, och tyckt mycket om dom. Till exempel Rovdjur - samlade skräcknoveller, Demonologi för nybörjare, och Vargsläkte. (Hon skrev då under namnet Caroline L Jensen). Dom böckerna är i skräck-genren, men den här nya boken, Vågbrytarna, är i thriller-genren. Vågbrytarna är den första delen i planerad trilogi. Jag tyckte mycket om boken, som var lättläst och spännande. Otäck, rå, och våldsam var den också. Och ja... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Grimwalker