Det snurrar! : allt om yrsel och balanssjukdomar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
354
Utgivningsdatum
2023-04-25
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Typ och Design (form) / Timrén, Anders (form)
SAB
Vjbe
ISBN
9789180064927
Det snurrar! : allt om yrsel och balanssjukdomar (inbunden)

Det snurrar! : allt om yrsel och balanssjukdomar

Inbunden Svenska, 2023-04-25
259
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 17.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hjälp, det snurrar! Helt plötsligt tappar du kontrollen över både kropp och sinne, det kan vara medan du är på språng, det kan vara när du ligger och sover. Efter några sekunder har yrseln lagt sig och en känsla av rädsla smyger sig på - Har jag fått en hjärntumör? En dödlig sjukdom?

Yrsel är den tredje vanligaste anledningen till att söka vård. Men yrsel är inte en sjukdom utan ett symtom, en upplevelse som kan ha många olika orsaker. För vissa patienter kan resan mot en tydlig diagnos vara frustrerande och lång. Här får du veta hur du återfår kontrollen över din yrsel och din balansförmåga.

Det snurrar förklarar vad som kan ha hänt i ditt balanssystem och varför en del drabbas av många olika symtom. Författarna ger råd kring självhjälp, hur du kan förbereda ett möte i vården, hur du utför manövrar för den vanligaste typen av kristallsjuka och vad du kan misstänka om behandling inte medför förbättring.

Boken är skriven för dig som lider av yrsel men är också tänkt att användas som ett lättläst insteg i neurootologi för yrselintresserade vårdgivare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det snurrar! : allt om yrsel och balanssjukdomar
  2. +
  3. Flickan på två stolar : ett hörande barns uppväxt med döva föräldrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flickan på två stolar : ett hörande barns uppvä... av Olga Svensson Richter (storpocket).

Köp båda 2 för 532 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »