Kodnamn - PAM (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2023-01-11
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
179 x 110 x 14 mm
Vikt
121 g
SAB
Lz Malm, Petra
ISBN
9789180066006

Kodnamn - PAM

(22 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-01-11
89
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Petra Malm är den första kvinnliga operatören i specialförbandet SOG, inriktat på underrättelse och strid. Under kodnamnet PAM åker hon i över ett decennium på otaliga hemliga högriskuppdrag och det är först nu, som civil, som hon kan prata om delar av det hon upplevt som operatör.

Här berättar hon om operationer i krigsdrabbade länder, om svårigheten att vara kvinnlig pionjär i en manlig värld där man är maximalt utsatt och där kraven är nära gränsen för det möjliga. Men också om hur du som civil kan jobba med begrepp som är centrala inom det militära, som tillit, motivation och lojalitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kodnamn - PAM
 2. +
 3. Markoolio, mörkret och den rosa bubblan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Markoolio, mörkret och den rosa bubblan av Marko Lehtosalo, Gustav Gelin (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kodnamn - PAM. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och udda ämne
  Michael , 4 juli 2023

  En inte alltför vanlig självbiografi om ett liv som operatör och dess vardag. Boken är lättläst, men är välskriven på ett personligt plan.

 2. INTRESSANT.

  Jag såg PAM första gången i den engelska versionen av Elitstyrkan. Blev förvånad när jag fick reda på att vi hade en kvinnlig elitsoldat. Tyckte Petra var suverän som ledare av Robinson ... och allt detta gjorde att jag blev nyfiken på personen Petra Malm. Jätteintressant bok. Mycket läsvärd om man vill veta mera om både PAM och Petra.

 3. Wow
  Hoda Kareem, 16 maj 2023

  Så jävla bra bok. Man blir helt insatt. Har själv aldrig vart den som läser en bok men den här läste jag ut på bara en dag. Så värd att köpa!!

 4. Intressant!
  -Susanne, 5 april 2023

  Det var intressant att få ta del av Petras liv, grym och stark kvinna på många olika sätt. Det var mycket tankar som väcktes - klart läsvärd!

 5. Mycket läsvärd
  Christine Svensson, 29 mars 2023

  Denna bok borde alla läsa som inte tror eller tror för mycket på sig själva. Alla chefer borde läsa denna, innan de blir chef.

Visa alla 5 recensioner