Att fejka en bestseller (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2022-03-29
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
216 x 143 x 29 mm
Vikt
588 g
SAB
Hc
ISBN
9789180183017
Att fejka en bestseller (inbunden)

Att fejka en bestseller

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-03-29
79 206 Du sparar 127 kr!
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vanna Carlsson har en dröm: ett liv som författare. Så snart hon får en egen stund mellan jobb, hushållsarbete, läxläsning, det knakande äktenskapet, och oron för sin demenssjuka mamma, rymmer hon in i sin skrivbubbla. Trots ständiga refuseringar är hon övertygad om att succéromanen finns någonstans i henne.

Till slut griper Vanna efter ett sista halmstrå, en skrivkurs på ett idylliskt gammalt sanatorium vid vattnet i Roslagen. Där möter hon den glamourösa och excentriska förläggaren Julia som ger henne nytt hopp. Kan Julia vara svaret på Vannas böner?

Tillsammans ger de sig ut på en annorlunda, aningen krokig, resa mot Vannas debutroman. Boken blir en enorm framgång, får glödande recensioner och belönas med ett åtråvärt pris. Uppföljaren är redan på gång, champagnen flödar, signeringseventen duggar tätt, och Vanna minglar plötsligt med kultureliten. Framtiden ser ljus ut, trots Vannas betänkligheter gällande hur hennes roman blivit till, något bara hon och Julia känner till sanningen om. Men i takt med att karusellen snurrar allt fortare blandas glamouren med hot och utpressning och allt förvandlas till en mardröm. Vad kommer att hända om den mörka hemligheten bakom Vannas bestseller avslöjas?

ANNELI FICHTELIUS (f. 1971) arbetar som strategisk kommunikatör på Rädda Barnen. Skrivintresset väcktes tidigt och har funnits med som en röd tråd genom såväl arbets- som privatliv. Mest inspiration hittar Anneli i sin skrivstuga på familjens släktgård vid Siljan i Dalarna. Att fejka en bestseller är hennes tredje roman, och den första boken om Vanna Carlsson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att fejka en bestseller
 2. +
 3. Huset nedanför klipporna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Huset nedanför klipporna av Sharon Gosling (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Att fejka en bestseller. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok man inte kan lägga ifrån sig!
  Mrs Sausage, 8 maj 2022

  Anneli Fichtelius tredje bok är en absolut måste-bok för den som gillar spänning, feelgood & karaktärer som man verkligen känner med och vill veta mer om. Hennes språk har ett fantastiskt driv, och man rycks med, så till den milda grad att den inte gick att lägga ifrån sig - familj och sömn fick helt enkelt vänta tills den var klar. Jag höll mig från att läsa slutet, men det var på håret att det inte gick, så spännande var den. Läs!

 2. Både humor och djup
  @bettan_bokprataren (Örebro), 15 april 2022

  En bok där man får allt man vill ha och lite till. En feelgood som innehåller allt från att vilja förverkliga sig själv och nå sin dröm till spännande intriger, hemligheter, charm och oväntade vändningar. Men även ett djupare allvar om hur det är att hantera demens.
  Annelie har ett härligt sätt att beskriva sina karaktärer på. De blir levande individer som man både älskar och hatar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anneli Fichtelius

 • Priset

  Anneli Fichtelius

  När kollegorna och bästa vännerna Helen Hymes och Ewa Atkins tilldelas Nobelpriset för sin kontroversiella forskning inom etnisk mångfald uppstår en mediastorm. Kritiska röster höjs, de hängs ut i pressen och utsätts för grova hot. Trots det drar ...

 • Försoning

  Anneli Fichtelius

  Förgörande släktband och förtrollande miljöer. Alice och Anders finner varandra en ljum midsommarkväll och känner en direkt samhörighet. De kommer båda från splittrade bakgrunder men med kärleken till varandra blir de äntligen hela och vågar möta ...