Fröken Perfekt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
370
Utgivningsdatum
2022-05-31
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789180184045

Fröken Perfekt

(4 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-31
219
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I lågstadielärare Emma Bengtssons klassrum står bänkarna i raka led, pennorna är välvässade och kritorna färgsorterade. Men under den prydligt knäppta koftan bultar ett 38-årigt hjärta hos någon som drömmer om att hitta kärleken innan hon helt förvandlats till en gammal nucka.

Musikgeniet Sam Brandons liv är däremot kaotiskt. Är han redo att gifta sig? Och hur ska han lyckas få ihop ett pampigt öppningsnummer till den stora Tillsammansgalan på Globen till hösten?

När Emmas lillebror Linus blir akut sjuk, och riskerar att förlora sitt jobb, hoppar Emma in i hans ställe. Utklädd till Lisebergskanin släpar hon runt på Sam en hel dag, på en fejkad svensexa. Maken till påfrestande människa har hon aldrig mött! Medan Emma räknar minuter tills dagen är över, så verkar Sam ha riktigt kul. Och inte nog med det, efteråt dyker karleländet upp överallt, i hennes klassrum, i hennes lägenhet, ja till och med hemma i Järvsö dit Emma åkt för ett långt skönt sommarlov, med några riktigt tjocka romaner i packningen.

Bland böljande fält, prästkragar och smörblommor börjar Emmas irritation över Sam övergå i något annat. Kanske är de inte så olika som hon först trott. Kanske delar de till och med samma dröm. Men det är ju helt omöjligt, är det inte?

Fröken Perfekt är en roman som handlar om att duga som man är. Vi är alla fantastiska, inte minst när vi hjälps åt. Tillsammans kan vi åstadkomma mirakel - eller åtminstone ett öppningsnummer till en stor gala på Globen.

MARIA PARKHEDE bor i Stockholm och Fröken Perfekt är hennes andra roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fröken Perfekt
 2. +
 3. Paus i karriären

De som köpt den här boken har ofta också köpt Paus i karriären av Maria Parkhede (pocket).

Köp båda 2 för 283 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Fröken Perfekt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En sommarhärlig feelgood
  Frolids_bokhylla, 26 mars 2023

  Musikstjärnan Sam ska gifta sig i sommar och polarna fixar en fejkad svensexa. En heldag med tråkiga saker i Stockholm, tillsammans med en Lisebergskanin. Under dräkten finns INTE Linus, som fick jobbet, utan hans syster; lågstadiefröken Emma. Hon är tacksam över att hon inte får prata i dräkten. Emma längtar till dagen tar slut, men Sam verkar ha kul.

  När sommarlovet tar vid så åker Emma hem till föräldrarna i Järvsö. Det är härlig natur och ett välbehövligt lugn. Plötsligt står Sa... Läs hela recensionen

 2. Varm och mysig med stänk av svärta!

  Alltså hur kommer man på att inleda en bok med en kvinna som, iklädd en dräkt föreställande Lisebergskaninen, ska lura en världskändis att han ska på svensexa? Det låter helt skruvat, vilket det också var. Men efter de inledande kapitlen övergick boken till en mer normal intrig.

  Men på ett sätt var väl ribban redan satt och "Fröken Perfekt" fortsatte med en hel del humoristiska inslag. De, tillsammans med lite svärta, blev en perfekt mix och en bok som var mycket svår att lägga ifrån... Läs hela recensionen

 3. En härlig feelgood
  @bettan_bokprataren (Örebro), 13 augusti 2022

  Fröken Perfekt är en berättelse som innehåller såväl humor som djupare budskap. Det är en roman som handlar om att duga som man är. Vi är alla fantastiska, inte minst när vi hjälps åt. Tillsammans kan vi åstadkomma mirakel - eller åtminstone ett öppningsnummer till en stor gala på Globen. Jag har skrattat, jag har haft tårar i ögonvrån men framförallt har jag gillat boken väldigt mycket. Luras inte av titeln som känns lite flamsig och ytlig, för det här är en bok som jag verkligen rekommender... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Maria Parkhede