Sommarmord (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jessica Jackson (del 5)
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2022-06-07
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
216 x 141 x 26 mm
Vikt
572 g
SAB
Hc
ISBN
9789180184052
Sommarmord (inbunden)

Sommarmord

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-06-07
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett filmteam åker ut till en ö i Tjust skärgård utanför Västervik, där det finns en övergiven kyrka. Planen är att spela in en spökfilm och en scen med en seans under midsommarhelgen. Några dagar senare hittas flera i teamet döda, uppradade inne i kyrkan.

På ön bor en enstöring som dragit sig undan från världen och som fångar polisens intresse. Under utredningen visar det sig också att det funnits konflikter i filmteamet efter en misslyckad inspelning i Skottland som satt dem i ekonomisk kris. Jessica Jackson ansvarar för utredningen och åker till Skye för att undersöka Skottlandsspåret.

Sommarmord är den femte delen i serien om kriminalinspektör Jessica Jackson, en serie som bjuder på högoktanig spänning i country noir-stil.

SAMUEL KARLSSON (f. 1969) är författare och journalist och bor med sin familj i Älta utanför Stockholm, men är uppvuxen utanför Vimmerby i Småland. Karlsson har varit chefredaktör för bland annat Vi Båtägare och har även skrivit flera framgångsrika deckare om Louise Hård och hennes kollegor på polisstationen i Hultsfred.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sommarmord. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Stegrar sig med spänning ända till sista sidan!

    Femte boken i Samuel Karlssons deckarserie om Jessica Jackson. Jag läste boken med andan i halsen och den stegrar sig hela tiden! Du som älskar deckare ska absolut läsa den här boken! Handlingen utspelar sig på en ö utanför Västervik där ett filmteam befinner sig för att spela in en spökfilm efter en historisk händelse på ön då en kvinna sägs ha hängt sig i kyrkan efter att förlorat sin son och sin man. Enligt sägnen sägs det att kvinnan som tog livet av sig även spökar i kyrkan. Men allt bl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Samuel Karlsson