Barbro före Babben (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2022-06-07
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Storytel (form)
Dimensioner
216 x 142 x 20 mm
Vikt
368 g
SAB
Ikz Larsson, Babbeb
ISBN
9789180184236
Barbro före Babben (inbunden)

Barbro före Babben

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2022-06-07
219
 • Finns i lager! Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Varför blev jag komiker? Vilka händelser påverkade mig starkast under barndomen? Hur kom det sig att jag, en bondtjej från Gotland, inte tog över släktgården utan valde en helt annan väg i livet?

Mer personligt än någonsin berättar Barbro Larsson om tiden innan hon blev Babben med hela svenska folket. Hon skildrar sin tidiga längtan efter scenen, kärleken till de älskade korna på gården, men även de där minnena som gör mest ont. Att känna sig ensam i sin egen familj. Att ständigt må dåligt över sin kropp. Att bli utsatt för övergrepp av sin kompis storebror. Och, att vara rädd för att inte hinna fram i tid när en älskad pappa håller på att dö. Barbro före Babben är en personlig barndomsskildring av en vår tids största kvinnliga komiker, Babben Larsson.

BABBEN LARSSON (f 1956) är en av Sveriges mest folkkära komiker men har en bred bakgrund även inom teater och musik. Hon har medverkat i de flesta större tv-programmen så som Parlamentet, Julkalendern och nu senast det omåttligt populära Bäst i test.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Barbro före Babben
 2. +
 3. I händelse av min död : En manual

De som köpt den här boken har ofta också köpt I händelse av min död : En manual av Lena Philipsson (inbunden).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Babben Larsson

 • Robin Williams : när skratten har tystnat

  Emily Herbert, Babben Larsson

  ROBIN WILLIAMS (1951-2014) var skådespelaren vars osvikliga timing, sprudlande energi och makalösa improvisationsförmåga gick rakt in i hjärtat på stora och små över hela världen. Att någon som spred så mycket glädje kunde ta sitt eget liv framstå...

 • Jag vägrar dö nyfiken

  Babben Larsson

  Allt från små reflektioner om varför folk har så himla svårt att plocka upp hundbajs till de stora frågorna om meningen med livet får du här serverat av Babben på Babbens vis. Babben är en person som reflekterar och funderar över livets alla trivi...