Sista ordet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Oscar Bodfors Sasha Blagojevic (del 2)
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2022-09-05
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
216 x 142 x 26 mm
Vikt
544 g
SAB
Hc
ISBN
9789180184977

Sista ordet

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-09-05
227
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En man hittas mördad i Stockholms skärgård och spåren pekar mot de två affärsmän han tidigare drivit företag med - varav en är kriminalinspektör Oscars Bodfors bror.

Familjebandet innebär att Oscar måste hållas utanför utredningen, vilket blir en påfrestning för vänskapen mellan honom och kollegan Sasha Blagojevic. Samtidigt pressas Oscar privat av sin pappas krav på att han ska hjälpa sin storebror - pappans favoritson. Dessutom är det tufft på hemmaplan. Oscar och hans fru längtar efter ett syskon till sin dotter, men Karin har fått flera missfall och oron är stor över hur det ska gå den här gången.

Snart inkommer ytterligare ett fall till gruppen. En hundägare ute på promenad ser en eld flamma upp i skogen och en man fly från platsen i en bil. Bland förkolnade grenar ligger en kraftigt bränd kropp och det blir Oscar som inleder jakten på den ansvariga för det som verkar vara en ren avrättning.

Sista ordet är den andra delen i serien om kriminalinspektörerna Oscar Bodfors och Sasha Blagojevic vid Stockholmspolisen. Det är en klassisk polisroman med karaktärer man gärna vill träffa igen.

EDVARD FENVIK har tidigare arbetat som jurist men är nu författare på heltid. Han bor strax utanför Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sista ordet
 2. +
 3. Blodsband

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blodsband av Edvard Fenvik (pocket).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sista ordet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. betyg
  Erik, 16 februari 2023

  Jättebra och spännande precis som Blodsband och Mari Jungstedts alla böcker. Man visste aldrig hur det skulle sluta. Vet inte vilken bok som var bäst. Den här eller Blodsband. Men bra båda två. Hoppas det kommer fler.

 2. Uppföljningen av Blodsband!
  -, 5 oktober 2022

  Jag har läst den första delen i serien, Blodsband, en lovande debut, som gav mersmak.

  Sista ordet är en spännande berättelse där vi får återse Stockholmspoliserna Oscar och Sasha. I dåtid får vi i korta sekvenser följa två andra karaktärer, Alina och Patrik. I nutid följer vi polisernas arbete. Tidslinjerna närmar sig stadigt varandra, och på ett effektivt sätt byggs spänningen upp.

  I likhet med Blodsband träffar vi även här män som beter sig gränslöst dåligt mot kvinnor. ... Läs hela recensionen

 3. en tät och driven polisroman

  Edvard Fenvik är tillbaka efter sin fantastiska debut med Blodsband. Sista ordet är andra delen I serien om kriminalinspektörerna Oscar Bodfors och Sasha Blagojevic. Med sitt slipande språk och upptrappande spänning blir boken en bladvändare av rang och så gott som omöjlig att lägga ifrån sig. Karaktärerna är väl genomtänkta och snyggt gestaltade.

  Jag gillar verkligen Edvard Fenviks sätt att skriva och röra sig framåt i berättelsen på oväntade sätt, jag gillar också inblickarna i de ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Edvard Fenvik