Kodnamn Hades (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (306.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2023-01-24
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180198653

Kodnamn Hades Ljudbok

(52 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-01-24

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sjukvårdens nationella insatsgrupp, del 2.

Ett år har passerat sedan attackerna som skakade Sverige. KG Segerstedt och de övriga i SNG har haft en lugn tillvaro och hunnit återhämta sig. På årsdagen efter attackernas inledning planeras en minnesceremoni, mitt i hjärtat av den svenska huvudstaden. Dagarna före kommer nya hot om attentat, skrämmande lika de som utfördes under signaturen Kodnamn Styx som försatte hela nationen i skräck. Snart visar det sig att hoten kommer att bli verklighet och det som hände för ett år sedan bara var början. Och det kommer att bli värre än någon kunnat föreställa sig.

"Kodnamn Hades" är den andra delen i serien om sjukvårdens nationella insatsgrupp (SNG) och en direkt fortsättning på "Kodnamn Styx". Återigen får vi följa de udda karaktärerna som leds av den erfarne traumakirurgen KG Segerstedt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kodnamn Hades . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vilken spänning!
  -, 18 oktober 2023

  Snabba vändningar, förvåning och med massa spänning har jag haft svårt att sluta lyssna.

 2. Meh
  -, 15 februari 2023

  Inte mycket ansträngning gick in i den här boken. Jag kunde inte ens bli kvar till slutet fastän Jonas Malmsjö läser den.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikael Ressem