Med livet som insats (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Emilia Berg (del 3)
Utgivningsdatum
2023-06-21
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Graves, Emma (form)
SAB
Hc
ISBN
9789180310826
Med livet som insats (inbunden)

Med livet som insats

Inbunden Svenska, 2023-06-21
232
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Det har varit en händelserik mandatperiod för kulturutskottets ordförande Emilia Berg, men nu står äntligen riksdagens sommaruppehåll för dörren. Det är snart dags för den årliga politikerveckan i Visby och Almedalen och till hösten drar valrörelsen i gång. Allra mest längtar Emilia efter semester tillsammans med sina barn.

Då händer det oerhörda. Ett bombhot som sätter stopp för vårens allra sista omröstning i riksdagen visar sig vara inledningen på en dödlig konspiration med förgreningar högt upp i ett av regeringspartierna. En sammansvärjning på den absoluta högerkanten tänker genomföra ett blodigt och våldsamt attentat under Almedalsveckan. Emilias namn tillsammans med andra kvinnliga toppolitiker står överst på konspiratörernas dödslista.

Dagarna i Almedalen är en osynlig nedräkning mot det fruktansvärda som är på väg att hända. Emilias personliga koppling till en av konspiratörerna leder henne in i sammansvärjningens hjärta. I slutändan är hon den enda som kan stoppa terrordådet, med sitt eget liv som insats.

VERONICA PALM är spänningsförfattare och före detta politiker. Efter att ha lämnat politiken har hon förutom serien om Emilia Berg också skrivit den feministiska idéboken Systerskap, bidrag i antologier och krönikor för bland annat Dagens Arena och ETC. Hon är även ordförande i Alla kvinnors hus, Sveriges största kvinnojour.
Visa hela texten

Fler böcker av Veronica Palm