Släpp mig fri (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Camilla Stensjö (del 2)
Utgivningsdatum
2023-03-29
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
SAB
Hc
ISBN
9789180312493
Släpp mig fri (inbunden)

Släpp mig fri

Inbunden Svenska, 2023-03-29
206
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Camilla och barnen lever under ständigt hot efter att maken Mikael mördats. Mannen som kidnappade dottern Hedda är fortfarande på fri fot, och Camilla och Hedda är de enda vittnena.

En kväll knackar Camillas förflutna på dörren till familjens nya hem i Falun. Maj-Lis, utredare på avdelningen för människohandel, behöver hennes hjälp. I sitt arbete har hon kommit över en film på en kidnappad flicka som funnits på platsen där Hedda hölls fången och hon är nu fast besluten att ta reda på vem flickan är och var hon finns innan det är för sent. Camilla kan inte riskera att förlora Hedda igen, men för att bli fri från sitt förflutna kan hon inte längre leva ett liv på flykt - hon måste bli den som jagar.

Släpp mig fri är den efterlängtade uppföljaren till debuten Nu dör vi, den första spänningsromanen om Camilla Stensjö, tvåbarnsmamman med ett hemligt förflutet.

STINA FLODÉN, bosatt i Göteborg, är socionom, personalvetare och författare. Vid sidan av sitt arbete inom kommunal verksamhet driver hon Podden Skrivvänner tillsammans med författar Anneli Olsson.

"Det blir en skräckinjagande berättelse om vad som kan dölja sig bakom en alldeles vanlig familjeidyll, men också en utvecklingshistoria där Camilla lär sig att klara sig själv."
- Lotta Olsson, Dagens Nyheter

"En spänningsroman som verkligen uppfyller genren med bravur!"
- angelicas.vardagsrum

"När det är så välskrivet och känslorna blir ens egna behövs inte detaljer, jag blir illa tillmods ändå och förfasas. En av de bästa debuter jag läst. Makalöst bra!"
- boknjutaren
Visa hela texten

Fler böcker av Stina Flodén

  • Nu dör vi

    Stina Flodén

    Lugnet i villaidyllen förbyts snabbt i panik när Camillas man Mikael skjuts till döds i hemmet samtidigt som Camilla och barnen gömmer sig i badrummet. Mikaels död är obegriplig och familjen hamnar i chock. I sorgen har Camilla ingen aning om hur ...