Elle belle bi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sofia Winter (del 3)
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2023-06-28
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
216 x 145 x 30 mm
Vikt
488 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180315586
Elle belle bi (inbunden)

Elle belle bi

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-06-28
232
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Elle belle bi Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kvinna påträffas död.
Ett barn försvinner.

Ett år har gått sedan Sofia Winter var tvungen att fly för att undkomma Ekoportalens förföljelse, och hon och hennes syster Alva har levt med nya identiteter sedan dess. De har ännu inte vågat söka efter sin mamma, Cecilia, som försvann spårlöst i kaoset kring sektens upplösning. Efter ett hotfullt telefonsamtal tvingas de på flykt igen.
I Piteå sker ett dödsfall i en familj och Clara och Kalle kopplas in i utredningen. Allt trappas upp när barnet i familjen försvinner spårlöst och får dem att omvärdera omständigheterna kring dödsfallet. När även Kalles son försvinner hopar sig frågorna. Deras sökande leder dem till en gammal jaktstuga, där orden Elle, belle är skrivna på en barnteckning. Två barn har hittills försvunnit.

Elle, belle ... bi?

SARA ÅSTRÖM & ANETTE SANDLUND arbetar som lärare och bor i Piteå, där deras romaner också utspelar sig. De debuterade 2020 med Vid skogens slut, inspirerad av verkliga händelser, och följde upp succén med Slumra in 2021. I den efterlängtade tredje delen, Elle belle bi, får vi åter möta Sofia Winter och hennes utredningsgrupp som tar sig an ett nytt spännande fall.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Elle belle bi
 2. +
 3. Slumra in

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slumra in av Sara Åström, Anette Sandlund (pocket).

Köp båda 2 för 311 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Elle belle bi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wow!
  veronicas_bok_bak_liv, 30 augusti 2023

  Ett år har gått sedan Sofia Winter och hennes syster Alva var tvungna att fly från Ekoportalens förföljelse. De har levt med skyddade identiteter, men ett hotfullt telefonsamtal gör att de tvingas på flykt igen. I ett bostadsområde i Piteå hittas en kvinna död med sticksår, mannen hävdar att det är självförvållat men parets dotter kanske sett vad som hänt, men hon säger inte ett ljud. Allt trappas upp när dottern försvinner spårlöst.

  Mina förväntningar var höga när nu den tredje boke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Slumra in

  Sara Åström, Anette Sandlund

  Sofia Winter försöker bygga upp ett nytt liv efter att hon och hennes lillasyster Alva fritogs från extremiströrelsen Ekoportalen. Varje dag lever de i rädsla för deras vedergällning. För att skingra tankarna går Sofia upp i arbetet hos polisen i ...

 • Vid skogens slut

  Sara Åström, Anette Sandlund

  Vid fyrtio är Sofia Winter vilse i livet, hennes son ska flytta hemifrån och hennes man verkar ha tankarna på annat håll. Lyckligtvis har hon sitt nya jobb att se fram emot. I en grupp spm ska fungera som ett tvärsnitt av polis, socialtjänst och s...