Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2022-09-26
Förlag
Historiska Media
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
Once A Midwife
Dimensioner
217 x 142 x 29 mm
Vikt
606 g
SAB
Hce
ISBN
9789180500333
Barnmorskans dilemma (inbunden)

Barnmorskans dilemma

Inbunden Svenska, 2022-09-26
216
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kvinnorna i byn Hope River har stort förtroende för Patience och hennes barnmorskekunskaper är vida kända i trakten. Trots att USA äntligen har tagit sig ur den stora depressionen är människornas bekymmer långt ifrån över. Andra världskriget rasar i Europa och till slut dras även USA in i striden.

Många män är ivriga att slåss för sitt land, men Patiences make Daniel är inte en av dem. Han älskar sitt land och stred som soldat under första världskriget. Striderna satte djupa spår i honom och han har svurit att aldrig mer ta till vapen. Ingenting kan få honom att ändra sig. Daniels tjurskallighet påverkar inte bara honom själv utan gör även Patience och deras fyra barn sårbara.

När Daniel fängslas för ordervägran blir det upp till Patience att ta hand om familjen och att kämpa för sin makes frihet, trots deras skilda åsikter. Och omvärldens otrygghet gör hennes arbete som barnmorska viktigare än någonsin.

I denna varma och verklighetstrogna berättelse tar Patricia Harman med oss till andra världskrigets vardag och de utmaningar människorna ställdes inför. Trots kriget och dess fasor visar hon hur hopp och vänskap alltid segrar. Barnmorskans dilemma är den tredje fristående delen i Hope River-serien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barnmorskans dilemma
  2. +
  3. Den största gåvan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den största gåvan av Katrine Wessel (inbunden).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patricia Harman