Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Evigheten AB (del 1)
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2022-10-10
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
197 x 143 x 22 mm
Vikt
385 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180500364

Änglarummet

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-10-10
234
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Nominerad till Adlibrispriset 2022!

Angelika, tidigare anställd på begravningsbyrån Tranan, har startat eget och har sin kundmottagning på badhotellet i Tranås. Där tar hon emot människor som befinner sig i livets slutskede och som är i behov av en hand att hålla i när det är dags att somna in.

Men det är svårt att livnära sig som dödsdoula och Angelika inser att hennes framtid är osäker. Än värre blir det när hon i all hast måste flytta från sitt kontor. Så när Ladyn på Svaneholm ber om hennes hjälp har hon inte råd att säga nej. Trots att det är uppenbart att den gamla damen inte bara behöver en ledsagare vid dödsbädden. Mot sin vilja tvingas Angelika att agera privatdetektiv i en värld som är en helt annan än den hon är van vid.

Änglarummet är första delen i Ewa Klingbergs serie Evigheten AB, en spinoff på den älskade serien Begravningsbyrån Tranan. Den kreativa Angelika möter människor som står inför döden och måste hantera situationer som kräver ett varmt och öppet hjärta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Änglarummet
 2. +
 3. Stenängeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stenängeln av Ewa Klingberg (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Änglarummet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ny serie från Ewa!
  veronicas_bok_bak_liv, 9 december 2022

  Angelika har tidigare varit anställd på begravningsbyrån Tranan, nu har hon startat eget som dödsdoula, vilket är svårare än hon föreställt sig. Framtiden är osäker och hon tvingas flytta sin kundmottagning i ett snabbt skede. Så när Ladyn på Svaneholm ber om hjälp har hon inte råd att säga nej, men det visar sig att den gamla damen inte behöver ledsagare vid dödsbädden utan Angelika tvingas agera privatdetektiv

  Jag har ju fullkomligt älskat Ewas böcker om begravningsbyrån Tranan så... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ewa Klingberg