Två månadslöner : du kan bli rik och nå din dröm även med låg inkomst (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2023-06-04
Förlag
Gediminas Jankunas
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
280 g
SAB
Qci
ISBN
9789180594479
Två månadslöner : du kan bli rik och nå din dröm även med låg inkomst (häftad)

Två månadslöner : du kan bli rik och nå din dröm även med låg inkomst

Häftad,  Svenska, 2023-06-04
209
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Så kallade experter ska man vara försiktig med, dom flesta av dom är säljare och bryr sig mest om sig själva eller sin arbetsgivare. I boken Två Månadslöner kommer du få lära dig om hur man kan tänka för sig själv istället, använda sunt förnuft, tänka logiskt och kritiskt när det gäller pengar.

Bakom boken Två Månadslöner är det en vanlig arbetare (som vill gärna vara anonym) med en vanlig lön, som har lyckats att spara ihop över 1 miljon i nettoförmögenhet innan han fyllde 30 år. En bok om en resa från noll kronor och hur du kan göra samma resa på ett enkelt och effektivt sätt. Idag är det enklare än någonsin för att nå sina drömmar. Alla kan nå sina drömmar, oavsett vad det är, genom enkla vardagliga beslut som byggs på över tid.

I boken finns det massor med goda råd om hur man sparar pengar snabbt och långsamt samt hur man ska tänka kring privatekonomi vid mindre och större vardagliga beslut. Boken passar alla, oavsett om du pluggar, jobbar eller närmar dig pension. Det finns något för alla!

Två Månadslöner arbetar som Lönekonsult, är bland dom största bloggare i Sverige kring privatekonomi och sparande, självlärd, kreativ person med över 10 olika sidoinkomster och som har lagt ner tusentals timmar på att lära sig allt om pengar via böcker och sociala medier. En bok som är annorlunda än allt annat du läst hittills.

Några kommentarer från läsare:

"Har läst mer än halva boken i en sittning. Ett bra betyg från någon som sällan ens tar sig igenom en bok. Inspirerande!"

"Trevligt, lättläst och logiskt upplägg med lagom långa kapitel och ett härligt personligt tilltal. Bra och pedagogiskt med exempel som tydliggör."

"Vad jag själv gillar med boken är att den är skriven på ett personligt sätt med en intressant inblick i författarens liv och val. Det här är ingen tråkig faktabok, även om du får lära dig en hel del matnyttigt som du kan dra nytta av. Tyvärr finns det allt för många tråkiga aktieböcker och poddar där ute, och TMs bok är väl ett exempel på hur jag själv skulle skriva."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Två månadslöner : du kan bli rik och nå din dröm även med låg inkomst
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »