Blodland (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (447.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Martin Juncker (del 3)
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Modernista
Översättare
Svante Skoglund
ISBN
9789180630856
Blodland (ljudbok)

Blodland Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-14

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tredje boken i den hyllade serien om Martin Juncker!

»Många författare använder samma koncept där poliserna får spegla samtidsproblemen både genom sitt yrkesarbete och sina privatliv, men Kim Faber och Janni Pedersen lyckas bättre än de flesta.« Lotta Olsson, DN

»En polisdeckare av världsklass.« Betyg: 5 av 5 - Katrine Hamori, BTJ


Martin Juncker har knappt hunnit tillbaka till jobbet efter en allvarlig operation när en ung kvinna hittas mördad på Amager Fælled. Hon har kvävts till döds och lämnats kvar halvnaken i ett buskage. Hennes kläder ligger prydligt hopvikta på marken vid sidan av kroppen. Det finns inga spår att gå på.
Men mordet väcker något till liv i Juncker. För tio år sedan utredde han ett liknande fall, där man aldrig hittade gärningsmannen, och nu kan han inte frigöra sig från tanken att det kan vara samma mördare.
Signe Kristiansen är glad att Juncker är tillbaka. Hon arbetar med ett knivdråp där en ung nynazist mist livet under en politisk aktion i Nørrebro. Två oberoende fall - tills det visar sig finnas en uppseendeväckande koppling.
I översättning av Svante Skoglund.

KIM FABER [f. 1955] & JANNI PEDERSEN [f. 1968] debuterade 2019 med kriminalromanen Vinterland, som vann Danska kriminalakademins debutantpris 2020. Janni Pedersen är till vardags kriminalreporter på danska TV2. Kim Faber är före detta journalist på Politiken, där han arbetade som nyhets- och kulturjournalist i 25 år. Blodland är den tredje boken i den bästsäljande serien om Martin Juncker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blodland. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket underhållande
    -, 26 februari 2023

    Riktigt spännande.

  2. Mycket bra bok och läst
    -, 13 januari 2023

    Mycket bra bok och läst

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna