Jannica Brandt, del 1 och 2 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Jannica Brandt
Antal sidor
686
Utgivningsdatum
2023-03-17
Förlag
Modernista
Dimensioner
180 x 110 x 40 mm
Vikt
356 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180632126

Jannica Brandt, del 1 och 2

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-03-17
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jannica Brandt vid enheten för grova brott i södra Stockholm är en karismatisk och viljestark utredare. Hon räds inte en utmaning, och tar ibland ovanliga vägar för att lösa en svårknäckt gåta och hitta rätt gärningsman.
Mörkret inom honom skildrar hennes första fall, där hon kastas rakt in i hetluften när hon tillsammans med kollegan Niklas Fridh tar upp jakten på en samvetslös mördare. Fallet blir i allra högsta grad personligt, och när det visar sig att mördaren har en koppling till ett olöst fall Niklas aldrig kunnat släppa tar utredningen en oväntad vändning.
I Det hon slåss för drabbas en framstående advokatfirma av ett inbrott, och när en anställd mördas inser ägaren Mats Cronstedt att någon kommit över en livsfarlig hemlighet - och att han själv riskerar att bli mördarens nästa offer. Jannica Brandt tar kommandot över utredningen, och de avslöjanden som görs skapar ringar på vattnet långt utanför Sveriges gränser.

ANDREAS EK är brandman och före detta kriminaltekniker. I den populära serien om utredaren Jannica Brandt utforskar han gärningsmannens psyke och mentalitetgenom nervkittlande och trovärdiga mordgåtor. Jannica Brandt 1 & 2 samlar de två första böckerna i serien - Mörkret inom honom och Det hon slåss för - i en volym
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jannica Brandt, del 1 och 2
 2. +
 3. De mindre döda

De som köpt den här boken har ofta också köpt De mindre döda av Denise Mina (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jannica Brandt, del 1 och 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande serie

  Mycket bra bok och spännande handling huvudkaraktären är riktigt bra
  Kan varmt rekommenderas. Seriens två böcker är så man kan inte släppa boken.

 2. Fullpott!
  Vidar (Lind), 26 oktober 2023

  Det är något med Andreas Eks sätt att skriva som verkligen tilltalar mig. Det känns genuint och äkta, och jag upplever berättelsen som trovärdig och spännande. Måste nog läsa mer av Andreas Ek för det finns nog mycket mer att hämta här

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Andreas Ek