I det tysta (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2010-11-24
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Tove Jansson Borglund
Originaltitel
Silenced
Dimensioner
178 x 110 x 19 mm
Vikt
320 g
SAB
Lz Jaggers, Vicky
ISBN
9789186369552
I det tysta (pocket)

I det tysta

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2010-11-24

Slutsåld

I 18 år var Vicky Jaggers i sin brors våld. En sann och ovanlig berättelse om syskonincest.

När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan det perfektabarnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton.

Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskade hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne.
I det tysta är en skakande sann berättelse om syskonincest och om att vara skrämd till tystnad, av sin egen bror. Idag är Vicky Jaggers 34 år och bor i Storbritannien med sin man och sina fyra barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I det tysta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gullinina tycker till...
  Gullinina, 25 januari 2012

  Rysningar efter flera av det hemska övergreppen som Vicky fått stå ut med under sin uppväxt.

  Hon är helt utsatt på alla sett, hon har ingenstans att fly och heler ingen att vända sig till med allt det onda som hon får utstå. Att följa hennes berättelse är många stunder riktigt hemskt men också otroligt att följa hennes kamp!

  Hon delar med sig av allt till läsaren. Det är iallafall känsla man får, kan inte vara mycket hon håller undan med eftersom hon vågar dela med sig om de... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Vicky Jaggers

 • Silenced

  Vicky Jaggers

  He was Mummy's favourite. I was the little sister, and his victim.When Vicky was growing up she idolised her big brother David. Their mother worshipped the ground he walked on and as far as she was concerned, David could do no wrong. But then he b...

Bloggat om I det tysta