Mind Training : grunderna i mental träning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
101
Utgivningsdatum
2019-08-19
Upplaga
1
Förlag
Buena Vida
Originaltitel
Mind Training - grunderna i mental träning
Medarbetare
Svensson, Fredrik (form)
Dimensioner
177 x 108 x 10 mm
Vikt
131 g
ISBN
9789186389765
Mind Training : grunderna i mental träning (häftad)

Mind Training : grunderna i mental träning

(3 röster)
Häftad Svenska, 2019-08-19
139
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hjärnan styr kroppen. Målet med mental träning är därför att vi ska lära oss att använda våra mentala processer för att kunna påverka vårt beteende, våra prestationer och våra fysiska reaktioner. På det sättet kan vi lära oss att både fungera och må bättre i våra relationer, vårt arbete och vårt vardagsliv. Mental träning bygger på vissa generella och sedan länge vetenskapligt utprövade principer.

Ingen föds fullt utvecklad...
De flesta av oss vet att vi behöver ta ett aktivt ansvar för vår fysiska träning. Att på samma sätt träna vår hjärna och våra mentala förmågor är målet med den mentala träningen. I den här boken kommer författarna i detalj beskriva ingredienserna i den mentala grundträningen. Grundträningen består av fyra stycken träningsprogram och du som läsare kommer få en tydlig information om dess bakgrund, uppbyggnad, syfte och mål.

Innehållet i boken kommer ge dig en ökad förståelse för den mentala träningen, dess nytta och dess beståndsdelar. Som med all träning ökar motivationen och träningen fungerar bättre när man förstår varför man tränar på ett visst sätt. Detta kan också underlätta din egen träning och utveckling av förmågan att styra ditt eget liv i en önskad och konstruktiv riktning.

Om författarna:
Igor Ardoris är mental tränare och fil.kand i pedagogik. Igor är Lars-Eric Uneståhls elev sedan 20 år tillbaka. De senaste tolv åren har Igor bland annat utbildat elitidrottare, lärare, poliser, ambulanssjukvårdare och företagsledare att agera utifrån lugn och balans i svåra och pressade situationer.

Lars-Eric Uneståhl fil. Dr och rektor för Skandinaviska Ledarhögskolan, har handlett och publicerat många forskningsprojekt, skrivit över 20 böcker och utvecklat över 100 träningsprogram. Han har varit inbjuden som gästprofessor till många universitet runt om i världen och tjänat som organisatör av och president för världskongresser Idrottspsykologi, Mental Träning, Hypnos och Excellence. Uneståhl har också varit lärare och mentor för Igor Ardoris under de senaste 20 åren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mind Training : grunderna i mental träning
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna