10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Tre hattar (del 3)
Antal sidor
275
Utgivningsdatum
2018-08-15
Upplaga
1
Förlag
Roslagstext
Medarbetare
Kimselius, Jan (form)
Dimensioner
210 x 140 x 23 mm
Vikt
482 g
SAB
Fc.06
ISBN
9789186485870
10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär (kartonnage)

10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2018-08-15
138
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Känns det ensamt i ditt kreativa yrke? Saknar du någon att bolla dina idéer med? Kanske är samarbete något för dig? I den här boken får du goda råd av tre proffs, med sammanlagt 40 års erfarenhet av bokbranschen och egen erfarenhet av samarbete.

Författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson avslöjar de hemliga knepen för att samarbeta på ett positivt sätt och nå nya framgångar.

 

Sagt om de tidigare böckerna i Tre Hattarserien:

10 misstag författare gör: "Här finns inspiration och vägledning att hämta för den som vill börja skriva, bli klar med sitt bokprojekt, publicera sig på rimliga villkor och nå sin målgrupp." BTJ-häfte nr 24, 2016. Lektör Maria Nyman.

10 tips för att leva på din kreativitet: "En ärlig och frejdigt skriven bok som ger perspektiv på drömmen om att skriva och vad det innebär att bli författare." BTJ-häfte nr 18, 2017. Lektör Jonas Herrlin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär
 2. +
 3. 10 misstag författare gör

De som köpt den här boken har ofta också köpt 10 misstag författare gör av Kim M Kimselius, Kristina Svensson, Lennart Guldbrandsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 287 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En välskriven, genomarbetad bok!

  Jag har redan skrivit en recension om boken, men lägger gärna upp en här också, eftersom författarna ifråga förtjänar all beröm för sitt arbete. Det är tre kollegor inom samma bransch, som har bestämt sig för att stråla samman och skriva en bok. I varje bok delar de generöst med sig av sina erfarenheter, och andra råd som skulle kunna vara värd en tankeställare. Med en andra ord är det en välskriven, och genomarbetad bok som jag varmt kan rekommendera till alla!

 2. Tips för lyckat samarbete
  Pia, 11 september 2018

  Jag tycker om att författarna har olika erfarenheter. Tipsen i de olika kapitlen är användbara och tänkvärda. Kommer bli en bok med postitlappar, makeringar och anteckningar i. Ett uppslagsverk om samarbete, även för andra grupper än författare.

Visa alla 2 recensioner