Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2016-04-20
Upplaga
1
Förlag
Kolik Förlag
Illustratör/Fotograf
Louise Winblad
Dimensioner
205 x 145 x 15 mm
Vikt
330 g
ISBN
9789186509576
Hej hej vardag (häftad)

Hej hej vardag

(33 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2016-04-20
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Tecknandet började som terapi för småbarnsmamman. Bilderna lade hon upp på sitt instagramkonto som snabbt växte. Louise tecknade sin vardag och alla dråpliga, osnygga mindre charmiga sidor med
att vara ny förälder.

Serien erbjuder smärtsam igenkänning från hur det är att inte få vara ifred på annat än toaletten och hur det känns när man vabbar mer än man jobbar. Louise sätter fingret på pulsen mitt i grötkletet, gapskriket och glädjen. En seriedagbok för alla småbarnsföräldrar. Ett måste för en småbarnförälder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Hej hej vardag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En helt underbar bok till föräldrar.
  Tommy E, 6 juni 2016

  Fantastisk läsning när man har jobbiga dagar. Allt känns som bortblåst och man blir genast glad igen. Som förälder känner man igen sig själv hela tiden och det gör det hela ännu roligare.

 2. Klockren!
  Carolin, 6 maj 2016

  Klockren skildring av vardagen med småbarn! Rolig och tröstande på samma gång. Skönt att ha alla bilder på ett och samma ställe så att man kan visa för besökare!

 3. Underbar!
  Anneth Strinnholm, 5 maj 2016

  Fantastiskt rolig att läsa. Jag har inga barn så igenkänningsfaktorn är egentligen låg, men jag skrattar ändå högt. En i raden av riktigt bra serier (Zelda, Lilla Berlin...) som ger patriarkatet en känga i röven samtidigt som inget skrivs på näsan eller känns fördömande.

 4. Riktigt kul och igenkännande!
  Madessi, 5 maj 2016

  Jag köpte en bok både till mig och till min vän som blev mamma för 3 månader sedan. Den uppskattades verkligen. Härligt att kunna skratta igenkännande🙂

 5. Hög igenkänningsfaktor!
  Katarina, 4 maj 2016

  Lättsmält och humoristisk läsning med underbara illustrationer! Som nyförlöst skrattar man så att man får ont i sina obefintliga magmuskler! Verkligen "spot on" gällande typiska vardagssituationer som man sällan pratar om annars!

 6. Mitt liv i bilder!
  Linda, 4 maj 2016

  Helt underbar livräddare när allt är kaos! Boken beskriver perfekt känslan i vardagen, kärlek, stress, bortdomnade ben och sömnbrist. Aldrig dömande och alltid mitt i prick. Hurra för den här boken helt enkelt!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Louise Winblad

Bloggat om Hej hej vardag