Ett bättre Europa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2019-01-22
Förlag
Premiss
Dimensioner
212 x 140 x 28 mm
Vikt
550 g
SAB
Od
ISBN
9789186743901
Ett bättre Europa (häftad)

Ett bättre Europa

Häftad Svenska, 2019-01-22
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finanskris och eurokris. Brexit. Allt hetare konflikt med Ryssland. Flyktingkris och stängda gränser. Konflikt om kollektivavtalen och nya lösningar. Kritik mot reaktionära regimer i Polen och Ungern. Parisavtal om klimatet. Skatteflyktsskandaler.

EU har de senaste åren stått mer i centrum för samhällsutvecklingen än någon gång tidigare under sin snart 70-åriga historia. Ändå skrivs och debatteras det väldigt lite om Europafrågor, och nästan ingenting om det allt mäktigare Europaparlamentet. Det är oroväckande med tanke på det viktiga Europaparlamentsvalet 2019 och den kommande debatten om EU:s framtid.

Mot den bakgrunden har Göran Färm skrivit Ett bättre Europa. Boken har fokus på framtiden, med inslag av historik, lite EU-skola och politiska minnen. Men mest av allt är den ett försök att formulera kritiska tankar om framtidens svenska och socialdemokratiska europapolitik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett bättre Europa
  2. +
  3. Ödesvalet : en orosanmälan om ett brunt Europa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ödesvalet : en orosanmälan om ett brunt Europa av Lars Jederlund (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Färm

Bloggat om Ett bättre Europa