Den senila skalbaggens tröst : fastkedjad i en isoleringscell i Thailands mest beryktade fängelse fann jag en oväntad vän (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2012-10-22
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Ljud
Medarbetare
Magnusson, Jens (form)
Dimensioner
126 x 140 x 8 mm
Vikt
54 g
SAB
Hc/LC,839.738
ISBN
9789186795948
Den senila skalbaggens tröst : fastkedjad i en isoleringscell i Thailands mest beryktade fängelse fann jag en oväntad vän (mp3-skiva)

Den senila skalbaggens tröst : fastkedjad i en isoleringscell i Thailands mest beryktade fängelse fann jag en oväntad vän

(8 röster)
Mp3-skiva Svenska, 2012-10-22
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Efter att ha jobbat i den thailändska regnskogen beslutar sig Jens Månvinge för att ge sig av till Bangkok och fixa sin trasiga ekonomi. Det är ett ödesdigert beslut som blir upprinnelsen till en skakande historia. Det dröjer inte länge förrän han blir gripen för ett grovt narkotikabrott i centrala Bangkok där amerikansk och thailändsk polis ligger och väntar i ett bakhåll. Domen faller och han undgår dödsstraff efter att ha erkänt sig skyldig. Med ett straff på trettio år kastas han in i Asiens mest ökända fängelse. Tillsammans med 12 000 fångar är hans öde, likt deras, förutspått att falla offer för våld, förtvivlan och sjukdomar. Döden tycks vara den enda vägen ut.

När hans närmaste vän i fängelset dör i hans armar fattas ett beslut. Jens och en cellkamrat beslutar sig för att försöka rymma, men ett brev sätter hans inre i turbulent gungning och rymningen är inte så självklar längre. Det slutar med att Jens bryter ut sin cellkamrat som lyckas fly landet medan han själv blir hårt straffad och fastkedjad i en mörk, fuktig isoleringscell på obestämd tid. Där inne - när han kämpar mot cellens svåra omständigheter och sina egna tankar - kommer oväntade vänner till hans räddning. Det blir ett möte han aldrig ska glömma.

Den senila skalbaggens tröst är en sann historia- skriven i romanform - och Jens Månvinges egen gripande berättelse om sina år i Asiens mest beryktade fängelse - Klong Prem Prison - bättre känt som "Bangkok Hilton".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den senila skalbaggens tröst : fastkedjad i en isoleringscell i Thailands mest beryktade fängelse fann jag en oväntad vän
  2. +
  3. BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna ti... av Maria Borelius (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jens Månvinge

  • Den senila skalbaggens tröst

    Jens Månvinge

    Verklighetens Bangkok Hilton Efter att ha jobbat i den thailändska regnskogen beslutar sig Jens Månvinge för att ge sig av till Bangkok och fixa sin trasiga ekonomi. Det är ett ödesdigert beslut som blir upprinnelsen till en skakande historia. Det...

Bloggat om Den senila skalbaggens tröst : fastkedjad...