Den magiska gnistan : vägen till ett kreativt liv (inbunden)
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2013-08-19
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Ingemarsson, Kajsa (foto)
Dimensioner
213 x 155 x 25 mm
Vikt
593 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187371042
Den magiska gnistan : vägen till ett kreativt liv (inbunden)

Den magiska gnistan : vägen till ett kreativt liv

(27 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-08-19
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kajsa Ingemarsson är en av landets mest uppskattade författare med en lång rad framgångsrika romaner bakom sig. Genom att visa att vi alla kan utvecklas och förändras, att det aldrig är för sent och att modet att gå vidare finns inom oss har hon förmedlat hopp, livsglädje och ibland tankeväckande utmaningar till sina läsare.

Den magiska gnistan vägen till ett kreativt liv är en vidareutveckling och fördjupning av dessa teman som gjort henne till en så omtyckt romanförfattare med en stor och hängiven läsekrets. Vad är kreativitet, vad är inspirationens källa och kan vi på något sätt påverka dess flöde? Detta är frågor Kajsa Ingemarsson ställer i sin nya bok, men svaren går långt bortom vår tids klichéartade sökande efter yttre framgång och ytligt skapande. Kreativitet, menar hon, är i själva verket vår gränslösa förmåga att forma vår egen verklighet. Det är det ena budskapet du kommer att möta i texten. Det andra är att vi alltid skapar i ett sammanhang. Delaktighet är en förutsättning för mänskligt liv, och vi kan inte isolera oss från vår omvärld även om vi skulle vilja det. Att bli medveten om din kreativa kraft och potential ger dig möjlighet att lära känna dig själv på ett nytt och djupare sätt. Ju mer medveten du blir om ditt skapande, desto mer kan din utveckling styras mot positiva upplevelser, utveckling, livsglädje, känslor av meningsfullhet, delaktighet och rent av magi.

Om författaren:

Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut nio böcker som alla haft stora framgångar och översatts till många språk. Hennes roman Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda böcker och har filmats med premiär 2013. Hon har tidigare också arbetat som manusförfattare, skådespelare, komiker och programledare inom radio och tv. Kajsa Ingemarsson bor med man och två barn i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den magiska gnistan : vägen till ett kreativt liv
 2. +
 3. Hjärtats väg : att hela och helas med kärlekens kraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärtats väg : att hela och helas med kärlekens... av Kajsa Ingemarsson, Jörgen Tranberg (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Den magiska gnistan : vägen till ett kreativt liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok som gör mig varm i hjärtat :)
  Ledare och Coach, 5 juni 2014

  Jag erkänner att jag började läsa boken med viss skepsis, men efter en stund sveptes jag med av den varma tonen, hoppfullheten, toleransen och det mångfacetterade språket.
  Nu när jag har läst ut boken, även om det var för flera månader sedan, så har jag den fortfarande kvar på nattygsbordet, så att jag kan slå upp den, och få känna den varma goa känslan igen.

 2. Djupa tankar
  jan peter bideman, 3 februari 2014

  Man kan inte läsa boken som en instruktions bok, men den innehåller en hel del kloka tankar som vi tycks ha glömt lite till mans. Jag kan utan tvekan rekommendera denna bok speciellt om man är öppen i sinnet trevlig läsning.

 3. Denna bok av Kajsa är en helt ny genre av henne. Denna...
  Terapeuten, 15 november 2013

  Denna bok av Kajsa är en helt ny genre av henne. Denna och Drömliv - lycklig på riktigt berör vår mänsklighet och att leva medvetet och vara uppmärksam på hur vi skapar vårt eget liv genom våra attityder och förhållningssätt. En mycket läsvärd på på många sätt och vis. Jag rekommenderar den till alla som vill fördjupa sitt tänkande i vardagen.

 4. Fantastisk bok! Med ett begripligt språk vägleds man...
  Jenny , 3 november 2013

  Fantastisk bok! Med ett begripligt språk vägleds man in i sig själv, universum och den oändliga kraften. Det kräves inga mantran, ritualer eller ens särskild diet, bara ärlighet och lyhördhet. Första gången jag läser en bok i detta ämne och jag förstår meningen. Kajsa har lyckats hitta rätt ton, rätt språk, rätt formulering som gör attt detta känns fullständigt ärligt och självklart. Läs den! Ge bort den till svärfar eller någon!

 5. Den magiska gnistan är helt underbar, så rätt i tiden....
  Pernilla Hjort, 25 oktober 2013

  Den magiska gnistan är helt underbar, så rätt i tiden. Den ger en sådan positiv och hoppfull känsla. Man kan riktigt känna visheten bakom orden. Varje gång jag läser ett par sidor önskar jag att den inte ska ta slut. Det är en sådan där bok som man borde läsa ett par sidor varje dag och när den är slut kan man börja om för visheten kan återupptäckas igen och igen.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson