Format
Inbunden (Halvfranskt)
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2015-09-04
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
210 x 155 x 36 mm
Vikt
781 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187371608
Hjärtats väg : att hela och helas med kärlekens kraft (inbunden)

Hjärtats väg : att hela och helas med kärlekens kraft

(24 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-09-04
209
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nu kommer tredje och avslutande delen i Kajsa Ingemarssons banbrytande trilogi om människans dolda potential som inleddes med de fristående böckerna Den magiska gnistan (2013) och Modern mystik (2014). I Hjärtats väg möter vi kärleken. Inte som en romantisk föreställning, utan som en kraft med exceptionell förmåga att hela, transformera och belysa meningen med våra liv. En kraft som är både revolutionärt omvälvande, gränslöst skapande och ömsint omslutande på samma gång.
Att vandra längs hjärtats väg är att ge sig ut på okända stigar ledd av ditt inre, av den röst som gång på gång kallar dig till medvetenhet och som utmanar dig i din längtan efter trygghet, bekvämlighet och yttre bekräftelse. Men att följa hjärtats väg innebär mer än att bara expandera det egna livsrummet, det handlar om att finna din fulla potential som människa, din förmåga att manifestera kärlek i den fysiska världen.
Den här gången skriver Kajsa Ingemarsson i samarbete med Jörgen Tranberg, naturläkare med examen i komplementärmedicin (Naturopathic Doctor) med speciell inriktning på kvantfysik och neuropsykologisk kompetens. Tillsammans vill författarna inte bara förmedla esoterisk visdom kring hjärtats roll och kärlekens kraft, utan också ge läsaren all tillgänglig fakta och vetenskaplig information som stödjer denna. Det yttersta syftet med boken är att skapa en värld med kärleken som drivkraft, att öppna så många hjärtan som möjligt för den potential till gränslös enhet och helhet som författarna på ett personligt, medryckande och pedagogiskt sätt visar att vi alla besitter.

Att hela med kärlekens kraft handlar inte om att jaga runt och sätta plåster på världen. Det handlar om att låta universums energi flöda fritt genom dig. När du följer ditt hjärtas väg och väljer att ägna dig åt det som ger dig glädje och väcker din lust, är du med din blotta existens ett mobilt och jouröppet apotek i tillvaron. Ditt syfte här på jorden är inte detsamma som ett visst yrke, ett mål eller en uppgift du ska utföra, det är att vara dig själv. Hel, lysande och fullkomlig. Det är så du blir en kanal för kärlekens kraft, det är så du bidrar till oss andra, det är så du helar världen.
Kajsa Ingemarsson & Jörgen Tranberg
Om författarna
Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut elva böcker varav Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda romaner. Hjärtats väg är den fristående tredje boken i hennes nya serie där Den magiska gnistan (2013) och Modern mystik (2014) ingår. Hon är författare, föreläsare och inspiratör.

Jörgen Tranberg är en framstående komplementärmedicinsk terapeut och har egen klinik i Göteborg tillsammans med sin bror.
Hans föreläsningsserie Universal Heart handlar om de stora viktiga sambanden: hur hjärta och hjärna hänger ihop, hur tankarna skapar vår upplevelse av verkligheten, och hur vi alla är förbundna med det kosmiska universum och varandra och vad det innebär.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjärtats väg : att hela och helas med kärlekens kraft
 2. +
 3. Modern mystik : den dolda vägen till inre klarhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern mystik : den dolda vägen till inre klarhet av Kajsa Ingemarsson (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hjärtats väg : att hela och helas med kärlekens kraft. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas varmt!
  Jejja Skarin, 7 augusti 2018

  JAg rekommenderar varmt den här boken, den är varm, spirituell och mänsklig och ger enormt fin inspiration. JAg är mycket glad och nöjd över mitt köp!

 2. Klokt
  Kristina B, 26 juli 2018

  Tankvärt, insikter, lärande. En bok alla borde läsa. Härligt format och upplägg på boken. Blivit en kär ägodel redan. Rekommenderar den till vänner som jag vet är intresserade.

 3. Kärlekskommunikation behövs mer än någonsin <3
  Leo Cheiron (Österlen), 2 mars 2017

  Kärlekskommunikation behövs mer än någonsin - om inte för annat som motvikt till all skit som sprids via våra köpta MSM (MainStreamMedia) .

  Boken - har blivit som en vägvisande GPS - för mig om HJÄRTATs KRAFT... och än mera efter ha deltagit i universal hearts sammankomster i Göteborg - via Jörgen Tranberg - Han är ju delförfattare - och oerhört sakkunnig i bl.a medicin och kvantfysik,

  LÄS - för tusan boken -och känn din enorma potential!

 4. Fantastisk bok
  Ann-MarieJ, 10 augusti 2016

  En bok jag kan rekommendera till dom som jobbar med sin personliga utveckling. En tankeväckande bok med många "aha-upplevelser". Mycket man "vet" inom sig, men som man glömmer bort.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Hjärtats väg : att hela och helas med kär...