Outliers : 10 000-timmarsregeln och andra framgångsfaktorer (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2014-04-29
Upplaga
1
Förlag
Volante
Översättare
Gabriel Setterborg
Originaltitel
Outliers : The story of success
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
Dimensioner
210 x 134 x 20 mm
Vikt
340 g
SAB
Oaa
ISBN
9789187419331
Outliers : 10 000-timmarsregeln och andra framgångsfaktorer (storpocket)

Outliers : 10 000-timmarsregeln och andra framgångsfaktorer

(15 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket Svenska, 2014-04-29
99
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vad har Bill Gates och Beatles gemensamt? Varför är asiatiska barn så duktiga i matematik? Kan man verkligen bli bra på vad som helst med 10 000-timmars träning? Med andra ord: Vad står bakom exceptionell framgång - medfödd talang eller hård och målmedveten träning? Få böcker som getts ut på denna sida millennieskiftet haft en sådan genomslagskraft som Malcolm Gladwells »Outliers«. Med sin patenterade mix av psykologisk forskning, underhållande berättelser och häpnadsväckande statistik har Malcolm Gladwell omdefinierat vår syn på framgång - och hur man når den. »Outliers« ser bortom de klassiska förklaringarna bakom framgång - som ambition och intelligens - och söker istället svaren i historien, detaljerna och omgivningen. »Det är en exceptionell förmåga att ta strypgrepp på tidsandan och vrida om som gör Malcolm Gladwell till en stor författare.« Dagens Nyheter »Det har sagts att det som Malcolm Gladwell tänker i dag, det tänker vi andra i morgon.« -Sydsvenskan »Redan efter två kapitel har man lärt sig något som sätter nytt ljus på tillvaron. Alla som blir verkligt bra på något har en sak gemensamt: de har alla lagt ned minst 10 000 timmar.« -Jan Gradvall »Outliers är en fängslande bok med ett viktigt budskap: genom att förstå vad som gör människor framgångsrika borde vi kunna ännu fler framgångsrika (och lyckliga) människor.« -The Economist
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Outliers : 10 000-timmarsregeln och andra framgångsfaktorer
 2. +
 3. Peak : vetenskapen om att bli bättre på nästan allt : sanningen bakom 10 000-timmarsregeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Peak : vetenskapen om att bli bättre på nästan ... av K Anders Ericsson, Robert Pool (pocket).

Köp båda 2 för 154 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Outliers : 10 000-timmarsregeln och andra framgångsfaktorer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nytt grepp på förmenta sanningar
  Rolf Federmann, 14 juli 2017

  Förtydligar vikten av social och psykologisk betydelse framför de genetiska som dominerar i västvärlden. Social kompetens är minst lika viktig som den typ av begåvning som mäts i de flesta intelligenstest. Här ges flera exempel på detta.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malcolm Gladwell