Meningen med hela skiten (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2014-10-14
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Ahlgren, Karin (form) / Sztanska, Beatrice (form)
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
239 g
SAB
Oha
ISBN
9789187419539
Meningen med hela skiten (storpocket)

Meningen med hela skiten

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2014-10-14
99
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Meningen med hela skiten Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En fredag i november, några månader före sin 25-årsdag, vaknar copywritern Nina med två guldstatyetter hemma i sovrummet. Reklambyrån hon sitter i ledningsgruppen för har på en stor gala kvällen före sopat banan med konkurrenterna och Nina har i högsta grad bidragit till succén. Ett år senare står hon framför ett apoteksfönster med mascara rinnande nerför kinderna och vill inte gå in. På receptet hon håller i handen står det "2 tabl dagl mot utmattningsdepression". Hur kunde det gå så här? Och vad händer nu?
Meningen med hela skiten handlar om en person och en generation som inte riktigt får ihop sina arbetsliv. En generation som hastar fram utan att ha en chans att hinna tänka på de viktiga frågorna: Är det här vad jag borde göra? Vad har jag valt och valt bort? Vad är framgång egentligen, och vad ska det vara bra för? Och en person som fattat alla dåliga beslut man kan fatta, men som blev helt okej ändå: Flytten till New York, prestigefulla uppdrag och nyfunna vänner som när allting brister kommer över med kexchoklad mitt i natten. Det är en berättelse för dig som känner att livet bara spinner på utan att du hinner med. Som ibland undrar varför du går upp på morgonen. Och som vill komma lite närmare själva poängen att hitta meningen med hela skiten.
Nina Åkestam är idag reklamforskare, föreläsare och skribent. Hon har sin bas på Handelshögskolan i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Meningen med hela skiten
 2. +
 3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Meningen med hela skiten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. ok
  Josefin, 16 april 2015

  Åh, den börjar så bra och igenkännande men sen vet jag inte riktigt vad som händer. Det är nog fortfarande en välskriven bok, men jag tycker att det känns lite som falsk marknadsföring. Mycket fokus på att göra karriär och saker som jag inte anser är meningen med hela skiten. Jag förstår andemeningen men nja...
  Bra dock med övningar och sånt. En del tänkvärt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Åkestam