Content Marketing för alla (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2017-10-10
Upplaga
1
Förlag
AP-forlaget
Medarbetare
Bodevik, Lisa (form)
Dimensioner
220 x 160 x 20 mm
Vikt
507 g
SAB
Qbl
ISBN
9789187431005
Content Marketing för alla (kartonnage)

Content Marketing för alla

(8 röster)  |  Läs 5 recensioner
Kartonnage Svenska, 2017-10-10
239
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Lös dina affärsutmaningar, öka försäljningen och vinn kundernas hjärtan med engagerande innehåll.

Content marketing är tillsammans med den digitala utvecklingen det största som hänt marknadsföringen sedan 60-talets kreativa revolution. Istället för att bombardera din målgrupp med reklam, som den blir allt bättre på att undvika, blir du en pålitlig kompis och en kunnig rådgivare som hjälper kunderna att lösa sina problem och se nya möjligheter.

Den här boken ger dig alla verktyg och all den kunskap du behöver för att lösa dina affärsutmaningar, öka försäljningen och vinna kundernas hjärtan med hjälp av content marketing. Steg för steg får du lära dig om allt
ifrån planering och produktion av ditt innehåll till hur du får god spridning och sedan mäter effekten på bästa sätt. Hela tiden med konkreta och aktuella exempel från en rad branscher.

En ovärderlig handbok både för dig som ännu inte använt dig av content marketing och för dig som redan arbetar med metoden.

Joakim Arhammar är contentspecialist med tio års erfarenhet av att hjälpa några av Sveriges främsta varumärken med content marketing. Han är en framträdande röst inom utvecklingen av content marketing i Sverige och uppskattad föreläsare i ämnet.

Pontus Staunstrup är digital strateg med fokus på content marketing och sociala medier. Han har hjälpt många små och stora företag nå resultat med content marketing. Pontus är en ledande expert inom content marketing i Norden och föreläser regelbundet i ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Content Marketing för alla
 2. +
 3. Drömfångaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömfångaren av Jennifer Jansch (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Content Marketing för alla. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbok!
  Lemmings14, 20 juni 2017

  Kanske den bästa svenska bok om kommunikation/marknadsföring som jag läst. Använder den som handbok ofta och brukar även hänvisa andra i företaget till olika kapitel där när de har frågor.

 2. Här finns allt du vill/behöver veta!
  Anders, 19 juni 2017

  Här finns grunderna i content marketing, men också vilka kunskaper du behöver för att gå vidare! Heltäckande och lättläst av två prisade författare som vet vad de pratar om, och kan förmedla det. Riktigt bra!

 3. Inte helt nöjd :/
  G33k, 1 november 2016

  Mycket av det boken tar upp är sådant man under de senaste åren läst i diverse bloggposter. Men visst, det kan ändå vara värt att sammanställa ett ämne i en bok. Dock hade jag förväntat mig en bok utan uppenbara felstavningar, slarvig redigering, svårläst innehåll eller illustrationer med så låg kontrast att jag fick lägga näsan emot pappret för att försöka läsa.

  Merparten av innehållet är bra för oss noviser under 2016, men nog förtjänar vi att författarna/redaktören/förlaget lägger manken till?

 4. Snabbkurs i Content Marketing
  Per Ahlberg, 18 april 2016

  Boken tar på ett bra sätt upp det mesta du behöver veta om Content Marketing.
  Kanske att det viktigaste står först i bokens första kapitel nämligen: förstår inte ledningen nyttan med Content Marketing (vilket de borde) och organiserar därefter, stånga inte din panna blodig eller byt jobb!
  Nyttan med Content Marketing är uppenbar nämligen bättre marknadskommunikation och ökad lönsamhet.

 5. En heltäckande och lättläst bok
  Yvonne , 28 februari 2016

  En fantastiskt grundläggande och föredömligt pedagogisk genomgång av den nya tidens marknadsföring, vare sig man sysslar med marknadsföring eller bara vill göra intryck på sociala media. Det är verkligen Content Marketing för alla!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Contenthandboken

  Pontus Staunstrup

  Det här är en bok för dig som gör innehåll - text, bild, ljud, video och grafik - inom marknadsföring och kommunikation. Dess syfte är att hjälpa dig att planera och producera bättre content så du kan arbeta mer effektivt, få större genomslag och ...

 • Kändisfakta

  Joakim Arhammar, Mikael Sol

  Visste du att Loket Olssons huvud är exakt symmetriskt och att han därför kunde blivit en modell, om det inte även hade varit helt cirkulärt? Visste du att Blossom Tainton föddes i Egypten 1962 i byn Del Pilar, strax utanför Kayo? Visste du att An...