Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2015-05-04
Upplaga
1
Förlag
Massolit
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
A New Earth - awakening to Your Life's Purpose
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Dimensioner
205 x 137 x 20 mm
Vikt
370 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187505539
En ny jord : Ditt inre syfte (häftad)

En ny jord : Ditt inre syfte

(51 röster)  |  Läs 13 recensioner
Häftad Svenska, 2015-05-04
201
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Här leder Eckhart Tolle oss bortom våra egna liv för att visa oss hur vi kan föda fram en ny och mer kärleksfull värld. Förutsättningen är en radikal förändring i vår medvetenhet, från den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sätt att se på vilka vi är. Vi får uppleva vår innersta natur, som är något oändligt mycket större än vi någonsin kunnat föreställa oss.Tankarna och begreppen som presenteras här är vägvisare som pekar mot uppvaknandet. Medan du läser äger en förändring rum inom dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En ny jord : Ditt inre syfte
 2. +
 3. Lev livet fullt ut : En väg till andligt uppvaknande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lev livet fullt ut : En väg till andligt uppvak... av Eckhart Tolle (häftad).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av En ny jord : Ditt inre syfte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt bra filosofi för välmående
  Mykal, 11 september 2022

  Mycket bra insikter i denna bok för att leva ett harmoniskt liv. Detta är del två där man bör ha båda "i sitt bibliotek" för att ha tillgång till när helst man vill återkomma till dom och fundera igen över saker som ev. kan vara svåra att förstå vid första läsningen.

 2. Livlina
  Thor , 13 juli 2021

  Tolle lyckas återigen föra mig närmare mitt eget hjärta, mitt eget centrum, och ger mig insikter att förstå mig själv och de mekanismer som styr planeten vi lever på.
  Jag är djupt tacksam för denna bok och rekommenderar den VARMT!

 3. En ögon öppnare
  Monica Eklind, 11 februari 2021

  Eckhart förklara på ett mycket enkel och intressant sätt sanningen om vi kan bara vara här nu allt annat är påhitt av hjärnan

 4. Ett till mästerverk!
  Maria Lindskog, 31 december 2020

  Den är minst lika bra som första boken. Jag kan bara rekommendera att läsa och ta till sig. Jag är glad att jag hittade till Eckhart Tolle.

 5. det är inte det bästa för den författare men ändå
  Fereg Gamal Fereg, 10 april 2017

  Jag har läst the power of now och stillness speaks och jag tror att de ska ha stor påverkan på mitt liv även om jag har inte läst färdig en ny jord jag tror inte att det ska ha samma påverkan på mitt liv

 6. En klok bok!
  Maud , 23 maj 2016

  Den här boken har gett mig så mycket! Boken är lite tung i början och det skulle vara lätt att ge upp
  men gör inte det. Belöningen kommer. Många bitar hade fallit på plats när jag slog ihop den.

 7. Life changing
  Robert , 3 maj 2016

  En bok som får dig att utvecklas och omvärdera det mesta. 3:e gången jag läser den. Mycket bra bok. Om inte den bästa jag läst

 8. Absolut bästa boken i världen!
  Emma Berntsson, 7 december 2015

  Alla människor i hela världen borde läsa (och förstå!!!) denna boken. Jag kommer aldrig lämna ifrån mig denna och ger den samt rekommenderar den till alla jag känner. Man inser hur patetiskt vi människor tänker och beter oss ibland efter att man har läst den här... LÄS DEN!!!!

 9. Visdomslära
  Jan Hellberg, 25 november 2015

  Det bästa jag läst inom detta så svårbeskrivna område - Tolle gör det svåra enkelt och tillgängligt för var och en som börjat öppna sig för att se sig själv och livet på ett nytt sätt. Må bra på ett djupare sätt.

 10. En ny jord
  Zahra Sinaei Cerrato, 22 oktober 2015

  Jag har lyssnat på författarens samtliga föreläsningar. Ändå ville jag ha boken på svenska på mitt bord. Alla borde läsa den här boken. Han säger det som har sagts i 3500 år. Men vi behöver påminnelse. Lösningen för världens problem finns i den här boken. Var och en måste vakna till.
  Jag har rekommenderat boken till många.

  hälsningar

 11. Min bibel!
  Marie , 28 september 2015

  Om man letar efter meningen med livet, ger den här boken mycket kloka svar. Alla borde läsa den, då vore jorden en bättre plats!

 12. Viktigt!
  Eva Maj-Britt Unenge, 2 september 2015

  I dessa tider bör denna bok läsas av alla. Vi måste ändra vår inställning till livet. Detta är vad vi måste ta ställning till här på jorden! Ringar på vattnet....

 13. Rekommenderas
  Sarah, 4 juni 2015

  Fantastiskt bra bok! Man bör läsa Tolles första bok The Power of Now först där han går djupare in i begreppen för att få ut det mesta av denna.

Visa alla 13 recensioner