Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2015-05-04
Upplaga
1
Förlag
Massolit
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
The power of now. A guide to spiritual enlightenment
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Dimensioner
205 x 135 x 10 mm
Vikt
289 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187505546

Lev livet fullt ut : En väg till andligt uppvaknande

(97 röster)  |  Läs 24 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-05-04
219
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Från allra första sidan i Lev livet fullt ut tar Eckhart Tolle oss med på en engagerande resa till andliga dimensioner. I samtalsform förklaras många av livets grundläggande sanningar, till exempel att vi är mer än bara vårt sinne och vår kropp, hur vi kan hitta vägen ut ur psykisk smärta och hur vi kan hämta kraft i nuet.Eckhart Tolle klargör också att kroppen är nyckeln till vår inre ocean av kunskap och vägen till sinnesro. Dessa ingångar eller portar, som han kallar dem, kan alla användas för att ta oss tillbaka till nuet, där inga problem finns. Det är bara i nuet som vi hittar glädjen och kan omfamna vårt sanna jag.Många upplever sina största svårigheter i relationer med andra särskilt med de mest nära, kära och intima. Lev livet fullt ut visar oss hur våra relationer kan vara en ingång till ett andligt uppvaknande, om vi använder oss av dem på ett klokt och vist sätt.Lev livet fullt ut ger oss nycklar till hur vi kan:- Leva mer i nuet- Leva steg för steg- Återupptäcka kraften i vår inre kropp- Släppa taget och ge sig hän- Förlåta och acceptera det som ärFör att kunna ta del av visdomen i Eckhart Tolles bok bör man lämna sitt analytiska sinne därhän. Det här är en bok som både utmanar och provocerar, men ger oss tusenfalt igen.Eckhart Tolle (född 1948) är en av vår tids mest originella och inspirerande andliga lärare. Hans enkla och samtidigt insiktsfulla budskap har hjälpt tusentals människor att finna inre frid och tillfredsställelse. Eckhart Tolle föddes i Tyskland men bor sedan många år i Vancouver i Kanada. Han har skrivit en rad framgångsrika böcker, till exempel En ny jord och Tystnaden talar.Lev livet fullt ut har redan blivit kallad ett mästerverk. Men vad den här boken än kallas och hur den än beskrivs, är det en bok som besitter kraften att förändra liv, som besitter kraften att väcka oss, så att vi till fullo inser vilka vi är.Ur förordet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lev livet fullt ut : En väg till andligt uppvaknande
 2. +
 3. En ny jord : Ditt inre syfte

De som köpt den här boken har ofta också köpt En ny jord : Ditt inre syfte av Eckhart Tolle (häftad).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Det finns 24 recensioner av Lev livet fullt ut : En väg till andligt uppvaknande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok alla skulle få ta del av
  Lena , 19 januari 2024

  Att bli guided in i en ny värld, där rädslan inte finns - Rom byggdes, dock inte på en dag, och resan är målet men steg för steg kommer insikten och glädjen att finnas till här och nu

 2. Alla borde läsa denna boken
  Angelica , 14 februari 2023

  Detta är en bok som alla borde läsa och som borde finnas i allas bokhyllor. Då hade världen varit en mycket bättre plats. Och fortsätt gärna och läsa böckerna som kommer efter. Fantastiskt bra!!

 3. Klok författare
  Jimmy, 27 januari 2022

  Gillar boken skarpt och är den andra boken jag läser av författaren. Började med tvåan i denna serie som också är klart läsvärd.
  Läser denna bok lite i taget, då det kräver sin tankeprocess. Handlar mycket om att förenkla vårt alltför komplexa liv.
  Klart värd att läsa. :)

 4. Rekommenderas
  Elisa Camargo, 9 januari 2022

  En fantastisk bok som alla borde läsa.
  Den hjälper en att vara närvarande och att leva nu och inte imorgon.

 5. En väckarklocka
  Johnny Nyberg, 8 december 2021

  Går på repeat hos mig för att påminna mig själv om att vara här och nu. Läs den med öppet sinne!

 6. Landar här och nu
  Alexandra, 16 juni 2021

  Känslan efter en hektiskt dag när man sätter sig ned och läser och lugnet bara infinner sig. Fantastiskt intressant bok!

 7. Livsförändrande bok
  Robin Basboga, 6 oktober 2020

  Den här boken är något unikt. Man går verkligen igenom en djup förändring när man läser den. Det är lite som att vakna i en dröm. Världen har plötsligt öppnat upp sig. Svårt att beskriva men allt känns mer levande. Jag kommer att läsa den många gånger om igen under åren. Tacksamhet är vad jag känner att denna bok kom till mig. <3

 8. Bästa boken jag läst!
  Roshan Mehadjir Ahmad, 18 februari 2020

  Jag har bara läst lite av boken, men måste nog få det sagt , jag rekommenderar att alla köper denna bok , stora som små! Det ger ett helt nytt perspektiv att se livet på , En djupare förståelse , speciellt för de som redan känner igen sig i allt som står i denna bok. Tack för en underbar bok Eckhart Tolle 🙏🏼❤️

 9. Investering i dig själv
  Anna , 7 februari 2018

  En av de bästa böckerna jag läst. Gett mig perspektiv på livet. Om du vill investera i dig själv kan jag verkligen rekommendera denna bok.

 10. Ett välbehövligt uppvaknande!
  Niklas Einarsson, 15 januari 2018

  Mycket bra bok.
  Alla borde läsa denna.
  Har i tio år sökt förändring och läst många böcker.
  Denna bok har verkligen hjälp mig.
  Rekommenderas varmt.

 11. Bästa boken jag läst på länge!
  Jennifer, 26 december 2017

  Denna bok gav mig verkligen insikten hur viktigt det är att leva i nuet! Kommer att läsa en gång till om ett halvt år!

 12. Intressant
  Eva Birgitta Heinstedt, 26 oktober 2017

  Ger nya perspektiv på identitet och hjälp till självkännedom. Boken är praktiskt skriven och syftar till att ge både insikt och metod att träna närvaro och självmedvetande.

 13. Bästa bok jag någonsin läst!

  Boken beskriver sanningen om hur majoriteten av vårt lidande uppstår och ger svar på vad vi kan göra åt det. När du läser boken känner du igen sanningen eftersom du vet själv att det som står är sant, du behöver inte har någon källa hänvisad eftersom du själv är källan. Hoppas vi som läser denna bok hjälper till att sprida kunskapen till de som är villiga att lyssna så att vi tillsammans kan bygga en bättre jord.

  //Mattias

 14. En fantastisk bok
  Ann-MarieJ, 13 januari 2017

  Boken har gett mig oändligt mycket. Den har gett mig "verktyg" att jobba med och som dessutom fungerar för mig. Rekommenderas varmt!

 15. Vägledning
  Anita Larsson, 11 januari 2017

  En underbar bok för alla som söker kraft och mening i livet. Går inte att sträckläsa, reflektera och gå tillbaka till stycken som talar till Dig.Behandlar stress,sorg etc på ett alldeles speciellt sätt-läs den!

 16. En av de viktigaste böcker du kan läsa.
  David, 20 december 2016

  Är du det minsta intresserad av att må bra, finna trygghet, lugn och harmoni. Läs den! Om du "inte har tid" så finns den som ljudbok också.

 17. lev livet fullt ut
  jan olov andersson, 27 juli 2016

  dena bok har hjälpt mig så oerhört mycket för att jag ska kunna vara lycklig och fri, jag har ett lågt missbruk bakom mig av droger och alkohol, tack vare Eckhart Tolle har jag ett nyktert liv. jag behöver inga droger längre för att få sinnesro, jag har kommit till insikt om att jag bara kan förändra mig skälv och se mina egna fel och brister att vara medveten närvarande och förändra sig själv och att sluta dömma hela värden ger mig sinnesro för att kunna vara här och nu i ögonblicket.

 18. Eckhart Tolle - en underbar läromästare
  Wivianne, 29 juni 2016

  En MÅSTE-bok för den som söker andligt uppvaknande. Eller för den som "bara" vill ha hjälp att förstå och lindra det lidande i livet som vi alla utsätts för på ett eller annat sätt.
  Eckhart Tolle skriver och talar som ingen annan. Han bara inte har kunskap om mindfulness, ett ord han förresten inte gillar, utan han är det han skriver om. Genuiniteten och den oerhört djupa kunskap han besitter gör att boken i den här genren blir en av de viktigaste som skrivits i nutid.

 19. Ett riktigt uppvaknande!
  Monika Berlin, 8 juni 2016

  Vilken bok! Det var ett riktigt uppvaknande för min del och boken har hjälpt mig oerhört mycket ffa att se på livet från en annan vinkel. Bör läsas av alla!

 20. Dags att vakna!
  Malin Stål, 17 november 2015

  ett uppvaknande i livet. Otroligt fin bok som jag tar till hjärtat! Tankar kring livet och nuet som bör betraktas som vakenhet. Jag känner mig som en mer upplyst människa.

 21. Leva livet fullt ut
  Zahra Sinaei Cerrato, 22 oktober 2015

  En sammanfattning på samtliga heliga böcker sedan 4000 år.
  Det finns bara en värld, jord, religion och familj. Vi är en.
  Varje gång vi blir medveten om en verklighet, föds vi på nytt " i själen " och inte i kroppen.
  Varje dag dör en del av oss och vi närmar oss porten till verkliga livet. Så döden är slutet på födelsen och inte slutet på livet. Varför är du rädd för döden? Glad den människa som dör innan den dör.
  dör i kärlen för form och vaknar till kärlek för liv. Let... Läs hela recensionen

 22. Vi kan inte bedöma rättvist denna boken.
  Lila Bukvic, 31 augusti 2015

  Den går bort om allt som The Mind kan beskriva!
  Det är endast bok som täcker allt!
  Detta är en bok som satte stopp för min mångårig sökning.

 23. Bra, pedagogisk.
  Lis, 24 augusti 2015

  Tycker den är bra upplagd. Att känna sig själv, utan pekpinnar. Man blir nyfiken och optimistisk på livet i stort, med råd att fixa ev problem och att hitta sitt inre.

 24. mind-blowing ergo ego-blowing
  Biopärlan, 22 juni 2015

  Väldigt bra bok. Implementerar mindfulness-konceptet om att vara betraktaren av sina tankar och sedan tar det på ett djupare plan. Boken ger dig verktyg till ökade vardagliga valmöjligheter ur en livsfilosofi där man måste acceptera nuet som den enda sanna verklighetsuppfattning, dåtid och framtid är mentala konstruktioner. Kan nog upplevas som för mycket åt "New age-hållet", men med öppet sinne passar den för alla oavsett livsåskådning.

Visa alla 24 recensioner

Fler böcker av Eckhart Tolle