Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2017-11-21
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
370 g
SAB
Hc
ISBN
9789187523847
Skuggvinter (häftad)

Skuggvinter

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-11-21
180
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skuggvinter Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alices och Markus relation vacklar, trots att de snart ska bli föräldrar. När expojkvännen Sebastian återigen kommer in i hennes liv, som annars mest består av högskolestudier och fredagsmys, kan hon inte föreställa sig hur det kommande vinterhalvåret ska förändra allt. Och innan våren gryr kommer någon att dö. Under hösten dras Alice allt snabbare in i något hon inte kan kontrollera. Samtidigt tar triangeldramat en ny vändning när någon börjar kommunicera med henne via anonyma lappar. Avsändaren finns i hennes direkta närhet och vet precis vad Alice sysslar med. Men är det ett försök att varna henne eller göra henne illa? Louise Baumgärtner har skrivit en psykologisk thriller om verklighetens gåtor, om närhet och distans i kärleksrelationer men också om det svåra förhållandet till sig själv. Skuggvinter kryper in under huden och är spänning när den är som allra bäst. Baksidestext av Spyglass Text.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skuggvinter
 2. +
 3. Ett fynd att dö för

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett fynd att dö för av Anders De La Motte, Måns Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skuggvinter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och obehaglig
  Marias bokhylla, 27 februari 2023

  Alice är gravid med Markus barn, och allting verkar vara frid och fröjd. Om det inte vore för att Alices ex Sebastian dyker upp igen och Alice blir osäker. Även om hon har det bra med Markus, så var allting så väldigt mycket mer himlastormande med Sebastian. Hon försöker låta bli, men dras ändå tillbaka till Sebastian och får börja hitta på ursäkt på ursäkt. Samtidigt inser hon att det är något som inte står helt rätt till, och när någon börjar förfölja Alice, blir hon mer och mer osäker på v... Läs hela recensionen

 2. En sidvändare med känsla
  Maria Wälsäter, 17 januari 2018

  Louise Baumgärtners Skuggvinter är ett giftermål mellan lättläst, vardagsnära chic-lit och psykologisk thriller, där de bästa ingredienserna från båda genrer har valts ut och behandlats med omsorg och respekt genom hela tillagningen. Berättelsen är på många sätt realistisk och verklighetstrogen, i både gestaltning, dialog och känslomonolog.

  Mycket på grund av det naturliga flytet i dialogen blir det lätt för läsaren att få ett grepp om de olika karaktärernas personligheter och motiv.... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner