Love at first stitch - sy själv med retrokänsla (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2015-03-02
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Översättare
Catharina Andersson
Originaltitel
Love at first stitch
Medarbetare
Gamble, Arielle (form) / Smith, Ellie (foto) / Gamble, Arielle (foto)
Illustratör/Fotograf
Arielle Gamble
Dimensioner
260 x 205 x 15 mm
Vikt
1030 g
SAB
Qccca
ISBN
9789187785580
Love at first stitch - sy själv med retrokänsla (häftad)

Love at first stitch - sy själv med retrokänsla

(27 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-03-02

Slutsåld

Är du sugen på att sy dina egna kläder, men tycker att det verkar krångligt och svårt? Då är Love at First Stitch precis vad du behöver! Här får du grundbeskrivningar på bland annat kjolar, blusar och klänningar med inspiration från 50- och 60-talen, och gott om förslag på hur du kan variera ett grundmönster. Steg för steg beskrivs i text och bild vad du ska göra, och varför ända från hur du trär en symaskin till hur du stryker ditt färdiga plagg. Tydligare kan det inte bli! Mönster i full storlek medföljer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Love at first stitch - sy själv med retrokänsla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättsam och trevlig.
  Blackelvira, 21 juli 2018

  Mycket bra sömnadsbok. Inspirerande och medryckande. Fina och lättsydda mönster. tycker mycket om den och ska sy allt i den.

 2. Retrokänsla
  Eva Westerberg, 8 juni 2018

  Jag tycker att den här boken har bra mönster. Har sytt delphine- kjolen. Och att det är Retrokänsla på kläderna man får sin egen stil.
  Eva

 3. Bästa boken för den som vill lära sig att sy
  Elisabeth, 13 februari 2018

  En oerhört pedagogisk bok för den som vill lära sig att sy från grunden. Den innehåller enkla och tydliga steg-för-steg instruktioner som gör det omöjligt att misslyckas. Med denna bok kan vem som helst lära sig att sy. Jag kan varmt rekommendera den.

 4. Toppenbok
  Marianne Johansson, 2 februari 2017

  Gillar boken skarpt !! Rekommenderas starkt :) gillar man lite 50 tals stil ... då är boken perfekt. Jag är helnöjd med boken. Bra bilder och förklaringar om man inte är proffs dessutom!!

 5. Perfekt för nybörjaren!
  HH, 1 september 2016

  Inspirerande och lättfattade beskrivningar på många användbara modeller. Dessutom många enkla tips. Perfekt bok inte minst för nybörjaren! Älskar den!

 6. Underbar bok som ger mycket inspiration.
  Åsa , 27 maj 2015

  Inspirerande bok, några bra grundmönster med många idéer. Man blir suget att sy när man bläddrar i den. Roligt med text som berättar och pushar en i sy riktning.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Tilly Walnes