Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-09-17
Förlag
Ariton Förlag
Dimensioner
210 x 160 x 15 mm
Vikt
388 g
ISBN
9789187813030
Trots att jag har cancer - om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness (häftad)

Trots att jag har cancer - om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2014-09-17
239
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Cancer. Det där förskräckliga ordet. C-A-N-C-E-R. Som får det att darra till i själen av ren och skär dödsångest. Det där ordet, det hemska, det där som bara drabbar andra. Aldrig en själv. Tills den dag man känner något hårt i vänstra bröstet, något som inte brukar vara där, och som definitivt inte ska vara där, och inser att nu. Nu drabbar det mig. Nu är det min tur.

"Genomtänkt, genomlevd och alltigenom intressant. Så tänker jag efter att ha sträckläst Iréne Ödmark-Halls personliga skildring av sin nedstigning i underjorden, sin färd upp mot ljuset och den metod, EFT (Emotional FreedomTechniques), som hon använde som stöd på vägen. Jag önskar att jag hade haft tillgång till denna bok då jag själv drabbades av cancer. Den hade säkert varit till god hjälp." Patricia Tudor Sandahl

"Trots att jag har cancer... är en varm och livsbejakande bok. Den ger utrymme för tankar och funderingar på ett klokt sätt. Den väjer inte för det mörka samtidigt som ljuset, hoppet finns där hela tiden. Om jag själv skulle få cancer är det en tröst att veta att den här boken finns. Jag skulle inte känna mig så utlämnad." Eva Flemström, f.d. kurator inom cancervården

Boken är en introduktion till EFT och innehåller en utförlig manual för hur EFT kan användas vid cancer för att bearbeta oro, ångest och stress och på så sätt stärka kroppens egen självläkande förmåga. Ett flertal fallbeskrivningar och personliga berättelser ger insikt i hur EFT kan bidra till ökad livskvalitet trots sjukdom.

Om författaren:
Med hjälp av EFT och mindfulness hjälper Iréne Ödmark-Hall människor att stressa ner och hitta åter till lugnet och glädjen inombords. Sommaren 2012 drabbades hon av bröstcancer. Hon fick då tillfälle att prova sina egna metoder i skarpt läge, och kunde konstatera att de verkligen fungerade. Iréne är lärare i stresshantering och mental träning, symbolpedagog, EFT-terapeut och AAMET International Accredited EFT Master Trainer. Hon har lång erfarenhet av mindfulness och EFT och förmedlar sina kunskaper på ett lättillgängligt sätt. Hon är en uppskattad föreläsare och kursledare.

10 kr av varje sålt exemplar går till Barncancerfonden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trots att jag har cancer - om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness
 2. +
 3. Jakten på miljonerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna av 100miljonersmannen (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trots att jag har cancer - om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Varm och inspirerande!
  Vuokko , 27 april 2015

  Vill varmt rekommendera boken. Särskilt uppskattade jag författarens personliga berättelse som inleder boken. Berörande och välformulerat. För den som vill veta mer om EFT och mindfulness finns mycket att hämta. Såväl teoretisk bakgrund till EFT och förslag på praktiska övningar. Även bra hänvisningar till filmer på nätet/youtube. Kommer att läsa de delarna igen.

 2. Berörande och intressant
  Sonia Ståhle, 26 oktober 2014

  I sin bok berättar Iréne Ödmark-Hall om hur hon, genom att utföra Eft-terapi på sig själv, fick stort stöd och lindring när hon gick igenom en tuff cancerbehandling. Jag blir mycket berörd av hennes berättelse. Sina känslor, tankar och reaktioner under en svår tid lyckas hon förmedla så naket och poetiskt och även med en fin humor.

  Bokens andra del beskriver hur jag själv kan utföra Eft-terapi. Vem som helst kan använda sig av denna enkla teknik för att lösa upp fysiska och känslomä... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner