Galtmannen (nyutgåva) (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-06-08
Förlag
Sigill förlag
ISBN
9789187819056
Galtmannen (nyutgåva) (e-bok)

Galtmannen (nyutgåva) E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-06-08
39
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Den gravt överviktiga enstöringen Wolfgang har fått nog av massmediernas sensationshunger, allmänhetens likgiltighet och människorna omkring honom. Med en väldig revolver i handen, och en grismask över ansiktet, skall han skrämma världen till förändring. När planen väl sätts i rullning blir reaktionerna på hans våldsdåd många och häftiga, men ändå inte riktigt de han tänkt sig?

I Galtmannen tas läsaren med på en febrig resa genom en dystopisk, alternativ nutid nedsölad i påfrestande reklam och våldsskildringar. Det är en magstark och omskakande historia om ensamhet och våldets roll i samhället, full av träffsäker civilisationskritik och svart humor.

Medföljer gör även sidoberättelserna Oppenheimer Blues, Tiden står still i kräftans stad och Fem klienter jag minns: en eskortflickas bekännelser.

"Det är en orädd historia som fullkomligt skiter i att skräda orden, samhällssatiren är väl formulerad ... Galtmannen är på alla sätt en riktigt stark debut och jag är enormt nyfiken på Kölles framtida projekt." - Andreas Ljungström, Tentakelmonster.se

"Romanen Galtmannen är Äkta människor kört genom ett Bret Easton Ellis-filter" - Magnus Edlund, Piruett.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kölle Love