När vi på rymmen kommer bort (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
77
Utgivningsdatum
2020-07-17
Upplaga
1
Förlag
Lumenos Förlag
SAB
Hcg
ISBN
9789187855627
När vi på rymmen kommer bort (inbunden)

När vi på rymmen kommer bort

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-07-17
135
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hannes och Mirra är de allra bästaste vänner, så nära som man kan vara så att man nästan är syskon fast man inte är det. Så när Mirra blir så där gränslöst arg och ledsen på sin mamma och bestämmer sig för att nu, nu måste hon bara bort, bort - då följer såklart Hannes med. Han kan ju inte lämna sin vän i sticket! Men det blir såklart lite svårare när de hamnar så långt in i skogen att de inser att de inte KAN gå tillbaka, inte ens när de vill.

Hur ska det nu gå för de båda barnen? Kan de överleva i skogen, hitta mat och klara sig när det bara är de och Hannes hamster helt ensamma? Ska de aldrig få komma hem igen?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När vi på rymmen kommer bort
 2. +
 3. Farxad : buug af soomaali lyo iswiidhish ab / Glad : en lärobok på somaliska och svenska

De som köpt den här boken har ofta också köpt Farxad : buug af soomaali lyo iswiidhish ab / G... av Jafar Ahmed, Mirjam Tågerud (häftad).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av När vi på rymmen kommer bort. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äventyr
  Cecilia, 6 september 2021

  Frågade min 10- åriga dotter om hon ville sätta ett betyg på boken. Hon svarade att om skalan är mellan 0 och 5 så får boken 10. Den är så bra, sa hon, och fortsatte med att fråga om författaren har skrivit fler böcker.

  Då boken har litet typsnitt och smalt radavstånd förstod jag att dottern inte skulle läsa denna bok själv. Det innebar att även jag fick ta del av en fin bok om vänskap. tankar och spänning. Under varje högläsningstillfälle fick jag pausa läsandet för att ta del av do... Läs hela recensionen

 2. En bok fylld av känslor och äventyr.
  Gullis lästips (Rönninge), 4 april 2021

  Boken "När vi på rymde kommer bort" är en berättelse som är fylld med känslor och om två vänner som är med om ett äventyr när de är på rymmen.

  Det här är en kapitelbok som riktar sig till unga läsare mellan 9 till 12 år. Boken är skriven med ganska kompakta textrader utan bilder som gör att du kan skapa egna bilder i fantasin med hjälp av de målade språket.

  Det är som sagt en bok med mycket känslor inblandade, igenkännande känslor som unga läsare säkert kommer känna igen sig... Läs hela recensionen

 3. Äventyr
  Camilla, 6 mars 2021

  Boken tar dig med på ett äventyr som blandas av fantasi, humor och olika känslor. Spännande att få följa med två barn på rymmen!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jessica Krabbe

 • Inblåst

  Jessica Krabbe

  Linda och hennes bästa vän Annika åker ut till Vinga på Västkusten för att umgås. Där möter de en trevlig man som erbjuder dem en tur i sin motorbåt. Sedan blir allt svart. Nästa dag hittas Linda kraftig nedkyld i vattnet. Efter Annika finns inga ...