Allt du gav mig var minnen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
347
Utgivningsdatum
2019-09-05
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Sofia Ejheden
Originaltitel
History Is All You Left Me
Dimensioner
195 x 135 x 25 mm
Vikt
434 g
SAB
uHce
ISBN
9789187879586

Allt du gav mig var minnen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2019-09-05
149
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En hjärtskärande men samtidigt oemotståndligt vacker berättelse om sorg, smärta och kärlek.

När Griffins första kärlek och ex-pojkvän Theo dör i en drunkningsolycka är det som om hela världen imploderar. Trots att Theo flyttat till Kalifornien och börjat dejta Jackson hade Griffin aldrig tvivlat på att det skulle bli de två igen, när tiden var inne. Nu kommer det aldrig att bli så.

För att göra saker och ting ännu värre är Jackson den enda som förstår Griffins sorg och smärta. Men hur mycket de än öppnar sig för varandra fortsätter Griffin att famla allt djupare ner i den mörka avgrunden. Han förlorar sig själv i tvångstankar och destruktiva handlingar, och hemligheterna han bär på hotar att förgöra honom. Om Griffin någonsin ska lyckas ta sig upp över ytan igen måste han först konfrontera sina minnen, och lägga varenda hjärtskärande bit av pusslet som utgör hans liv.

"Gripande, stark & fantastisk!"
Jennies boklista

"Du som gillar David Levithan, John Green, Rainbow Rowell och Becky Albertalli kommer tycka väldigt mycket om Adam Silveras böcker!"
Prickiga Paula
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt du gav mig var minnen
 2. +
 3. Bete sig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bete sig av Linda Jones (inbunden).

Köp båda 2 för 277 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt du gav mig var minnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Omöjlig att värja sig emot!
  Kaffeläsaren, 3 oktober 2019

  Griffins stora kärlek Theo dör i en drunkningsolycka och hela världen stannar för honom. De gjorde slut när Theo flyttade till annan ort men hela tiden med en tanke att det blir de två igen. Men ödet vill annorlunda. Griffin lider av tvångstankar sen tidigare men sen Theo gick bort upptar de större delen av hans liv och tillsammans med skuldkänslorna blir allt övermäktigt.
  Det är en hjärtskärande och innerlig berättelse om den första stora kärleken. Berättelsen om Theo och Griffin är omö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Adam Silvera